Пт, 2024-04-19, 16:04
Головна Реєстрація RSS
Вітаю Вас, Гість
Новини минулих днів
«  Квітень 2024  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930
Весь Архів новин

« 1 2 ... 171 172 173 174 175 ... 182 183 »


У вівторок, 28 лютого Вищий адміністративний суд постановив відмовити позивачу "бютівцю" Юрію Одарченко в задоволенні позову про визнання незаконним призначення Родіона Кірєєва на посаду судді Печерського суду.
Останні Політичні новини | Новини європейської України| Додано: 2012-02-29| Інші останні новини | Коментарі. Залиш і ти свій коментар - хай світ знає твою думку(0)



Екс-голова українського уряду Юлія Тимошенко потрапила до списку з 231 номінанта на Нобелівську премію миру 2012 року.Список включає 188 осіб, які зробили, на думку Нобелівського комітету, вагомий внесок у боротьбу за мир, а також 43 організації.


Молоді активісти партій ВО "Свобода", "Батьківщина", "УДАР", "Фронт Змін" та "Народний рух" тримали червоні картки, які символізують недовіру президенту та тримали плакати: "Будую Межигір'я замість доступного житла для молоді", "Тотальна українофобія замість розвитку освіти", "Фінансую "тушок" замість підвищення стипендій".



Суд встановив, що Луценко винний у незаконному виділенні квартири екс-водію Леоніду Приступлюку. Також суд визнав достатньою кількість доказів, які доводять провину Луценка в частині присвоєння державних коштів у змові з Приступлюком.



Хоч яким буде рішення суду у справі екс-міністра внутрішніх справ Юрія Луценка, воно не буде результатом чесного судового розгляду в правовій системі, де є повага до верховенства права та основних принципів прав людини.




Депутат Європарламенту, екс-міністр охорони здоров'я Чехії Сюзанна Ройтова не виключає, що екс-прем'єр-міністру Юлії Тимошенко знадобиться пройти курс лікування за кордоном.


Кремль різко поміняв тактику поведінки з Україною в газовій сфері, публічно звинувативши "Нафтогаз" в несанкціонованому відборі палива під час значного лютневого похолодання. А "Газпром" заявив про загрозу залишити Україну без транзитних доходів. Подібні заяви експерти пов'язують з наближенням президентських виборів в Росії.




У Комінтернівському, Роздільнянському, Овідіопольському та інших районах були або замінені редактори низки газет, або, де це зробити не вдалося, ліквідували попередні видання і на їх базі створили нові, що прислужують владі.



В Україні існує тенденція до збільшення кількості зниклих людей - як правило, це громадяни, які виїхали на заробітки до країн СНД та далекого зарубіжжя.






Фракція БЮТ наполягає на створенні тимчасової слідчої комісії щодо розслідування фактів підкупу депутатів у Верховній Раді.





Досягнуто домовленості про одночасний синхронний розгляд цього важливого документа, ухвалення якого означатиме суттєве полегшення умов здійснення торгових операцій між суб'єктами господарювання наших двох країн.



Найбільші партії, які представлені в Комітеті опору диктатурі, планують скласти не тільки загальний список кандидатів у депутати за мажоритарними округами, а й загальний партійний список, щоб йти у парламент потужною колоною.



"Я чотири роки казав, що була спроба підкупу мене, за захмарні кошти. Мені пропонували тоді 10 мільйонів доларів готівкою. Це величезна сума. Мені пропонували лише за одне не голосування за прем’єрство Юлії Тимошенко", - розповів Олесь Доній .


Він вважає, що настав час "антитабачної кампанії". На його думку, до неї мають долучитися вся патріотична громадськість, а не тільки студенти. "Українофоб та кремлівський агент Табачник не повинен керувати українською освітою", - підкреслив Наливайченко.


 У листопаді він написав статтю для The Times, в якій висловив побоювання з приводу того, що його країна скочується до автократії. Я мрію про те, щоб Україна стала сучасною європейською державою, - зізнається Кличко. - Зараз вона такою не є.