Пт, 2024-03-29, 14:57
Головна Реєстрація RSS
Вітаю Вас, Гість
Новини минулих днів

« 1 2 ... 172 173 174 175 176 ... 182 183 »


27 грудня 2011 року Конституційний Суд України визначив, що Кабінет міністрів має право встановлювати розмір соціальних виплат згідно з фінансовими можливостями держави.
Останні Політичні новини | Новини європейської України| Додано: 2012-02-14| Інші останні новини | Коментарі. Залиш і ти свій коментар - хай світ знає твою думку(0)



У випадку задоволення позовних вимог вирок Родіона Кірєєва щодо екс-прем’єра Юлії Тимошенко стане незаконним, оскільки буде визнаний як такий, що ухвалений неповноважним суддею.



Присутність в МС може приректи Україну на економічну відсталість, так як його правила обмежують приплив зовнішніх технологій ".Оптимальним для України форматом співпраці з країнами МС є створення зони вільної торгівлі з СНД, але на більш глибоку інтеграцію йти не треба".


Адвокати колишнього виконувача обов’язків міністра оборони України Валерія Іващенка мають намір просити міжнародну медичну групу, яка прибула в Україну в понеділок для незалежного обстеження стану здоров'я екс-прем'єр-міністра Юлії Тимошенко, здійснити аналогічне комісійне обстеження їхнього підзахисного



НРУ в своём заявлении выразил убеждение, что назначение Дмитрия Саламатина на должность министра обороны Украины свидетельствует о подготовке режима Виктора Януковича к силовому давлению на оппозицию.



За перехід пропонується по 500 тис дол, а потім щомісячно йде як зарплата 20-25 тис дол, і, якщо хтось проявляє ініціативу брехливу стосовно до партії "Батьківщина", його додатково фінансово стимулюють. Під кінець каденції ще 500 тис дол, напевно, на поліпшення життя вже сьогодні.


Юлія Володимирівна - політик загальноукраїнського масштабу, Юлія Володимирівна на сьогоднішній день - політик з рейтингом № 1 в Україні. Всі розуміють: те, що з нею відбувається, відбувається саме тому, що вона політик загальноукраїнського масштабу, і що в будь-яких чесних виборах вона переможе Януковича .


"Євросоюз послідовно і від самого початку заявляв, що поглиблена та виключна зона вільної торгівлі, яка передбачає значну інтеграцію України з ЄС, являється несумісною з угодою про зону вільної торгівлі з країнами СНД та Митним союзом між Росією, Бєларуссю та Казахстаном".



Відмова України від пропозиції Росії вступити в Євразійський союз стане для президента Віктора Януковича і Партії регіонів початком кінця.



Нещодавно Віктор Янукович наголошував, що єдиною перешкодою на шляху євроінтеграції України є "питання екс-прем’єр-міністра України Юлії Тимошенко.





Станом на 15.00 тривали атаки на офіційне інтернет-представництво президента України, повідомили у прес-службі Держспецзв’язку. При цьому джерела та способи атак постійно змінюються.



Рейтинги Януковича і "Партії регіонів" за останні місяці сильно впали, тому опозиція бачить хороші шанси на зміну уряду.


Україна посідає четверте місце за кількістю справ, що розглядаються Європейським судом з прав людини. Про це йдеться у щорічному звіті про результати діяльності Урядового уповноваженого України у справах Європейського суду з прав людини.



Під керівництвом Віктора Януковича українська демократія опинилася в облозі, Київ все більше і більше наближається до авторитаризму. Про це заявив директор Національної розвідки США Джеймс Клаппер.



Ситуація зі свободою слова в Україні торік трохи поліпшилася, однак усе ще викликає занепокоєння у правозахисників.