Пт, 2024-03-29, 07:31
Головна Реєстрація RSS
Вітаю Вас, Гість
Новини минулих днів

11:38
Представили магічний кліп "OT VINTA". ВІДЕО
Інші останні Новини шоу-бізнесу

  У Мережі з`явилося нове відео рівненського гурту "OT VINTA". "Головний таємничий артефакт розкопок у Рівному представлено у новому кліпі "Ми коло". Стародавні жорна прадавньої культури стали не тільки окрасою виднограю, а й дали змогу отвінтистам відчути себе справжніми млинарями Суренжу", - йдеться на сторінці гурту у Facebook.

Лідер "OT VINTA" Юрко Журавель зазначив, що робота над піснею та кліпом (виднограєм) була "просякнута магією".

"Автомобілі, електрика, телефони, комп'ютери та інші знаряддя сучасного світу виходили з ладу у найбільш відповідальні моменти, але ми не зупинялися, бо відчували, що мусимо зробити це. Про історію пісні та жорна поки що промовчу, бо там питань більше, ніж відповідей. У самому процесі ми відкривали для себе все нові й нові загадки прадавніх цивілізацій нашої землі", - розповів він.

"Кожне слово наповнювалося глибинним змістом і магією. Спорідненість нашої мови зі санскритом - не вигадки, і ми переконалися в цьому на власному досвіді. Коло - нескінченність, вічність, циклічність, рух, життя і смерть, зима і літо. Цей код читається у багатьох словах нашої мови: колос, голова, волох, колодязь, молоко, молодь, толока, коломийки, коляда, солод, золото, пологи, шолом, голос та безліч інших", - впевнений Журавель.

Довідка

Суренж, за переказами та літописами, – це духовно-адміністративна столиця першої загальнослов'янської держави Європи, Дулібії Рось 1-9 ст.н.е. Суренж - це специфічне сакральне місто, добре втаємничений осередок держави (який важкодоступний для ворогів), місце обрядового паломництва старотців, волхвів-укрів, слов’ян з усіх слов’янських земель світу. Ймовірно знаходився на території сучасного Рівного.

Повідомляють Новини європейської України
Категорія: Новини шоу-бізнесу | Переглядів: 861 | Додав: adminA | Теги: магічний кліп, Ot Vinta | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]