Сб, 2024-04-20, 04:41
Головна Реєстрація RSS
Вітаю Вас, Гість
Новини минулих днів

09:41
Проходять мітинги у центрі Києва. Поліція посилила охорону. ВІДЕО
Інші останні Столичні новини - новини Києва

2,5 тисячі правоохоронців забезпечуватимуть охорону громадського порядку в центрі Києва 8 грудня. Про це повідомляє в четвер прес-служба столичної поліції.

Зазначається, що 8 грудня в урядовому кварталі відбудеться одразу кілька масових акцій.

"Для безпеки учасників і місцевих мешканців та підтримання правопорядку задіють близько 2500 працівників поліції та Національної гвардії України", - сказано в повідомленні.

Правоохоронці звертаються до організаторів заходів та їх учасників із проханням поводитися цивілізовано, ставитися один до одного толерантно та не порушувати громадський порядок.

Правоохоронні органи попереджають, що в межах своєї компетенції будуть негайно реагувати на будь-які протиправні дії.

Водночас, як передає "Укрінформ", вранці на Майдані Незалежності зібралися представники профспілок і рушили колоною до Кабінету міністрів.

Друга колона рухається від Площі Слави до Верховної Ради України на мітинг, що розпочнеться о 10 год. на Площі Конституції біля будівлі Ради.

Хода приурочена до Всеукраїнської акції профспілок під назвою "Профспілки вимагають гідного життя для людей".

За даними журналіста, учасники кількатисячного мітингу поводяться спокійно. На вулиці Грушевського рух перекрито.

Будівля Верховної Ради України зараз знаходиться під посиленою охороною правоохоронців, водночас біля Кабінету міністрів проходить акція протесту представників профспілок.

Біля будівлі уряду зібралося кілька сотень протестувальників. Вони тримають прапори з назвами та символікою своїх об’єднань, зокрема, це Київська міська профспілка працівників охорони здоров’я та "Укрелектропрофспілка".

Повідомляють Новини європейської України
Категорія: Столичні новини - новини Києва | Переглядів: 765 | Додав: adminA | Теги: поліція, мітинги, охорона, центр Києва | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]