Вт, 2024-04-16, 21:31
Головна Реєстрація RSS
Вітаю Вас, Гість
Новини минулих днів

11:42
Протягом доби зафіксовано 44 обстріли позицій українських військових. ВІДЕО
Інші останні Надзвичайні новини

Протягом минулої доби зафіксовано 44 обстріли позицій українських військових на Донбасі. Про це на своїй сторінці у Facebook повідомляє прес-центр штабу АТО.

Зокрема, на Луганському напрямку з мінометів бойовики обстріляли Новоолександрівку, балку Кошарну та Кримське. З гранатометів та великокаліберних кулеметів були обстріляні Лобачеве, Новозванівка, Малинове, а із 120-міліметрових мінометів - балка Кошарна. По Станиці Луганській бойовики вели вогонь з гранатометів і кулеметів, також там стріляв снайпер.

На Маріупольському напрямку, зауважили у прес-центрі штабу АТО, під вогонь 152- та 122-міліметрової артилерії потрапило Широкине та Бердянське. З мінометів, гранатометів, озброєння БМП та стрілецької зброї бойовики обстріляли Широкине, Водяне, Новогригорівку, Мар’їнку, Новомихайлівку та Павлопіль. По Богданівці та Мар’їнці вів вогонь снайпер.

На Донецькому напрямку з мінометів були обстріляні Новгородське, Авдіївка, Луганське та Верхньоторецьке. Зокрема, під вогонь гранатометів, великокаліберних кулеметів та стрілецької зброї потрапили Луганське та Кірове.

Один український військовослужбовець загинув, ще троє зазнало поранень у зоні проведення антитерористичної операції за минулу добу, повідомив спікер Міністерства оборони України з питань АТО Андрій Лисенко. Він поінформував, що на луганському напрямку противник порушував режим припинення вогню в Станиці Луганській, Жовтому, Кримському і Попаснянському районі. Бойовики обстрілювали з мінометів одночасно одразу кілька позицій сил АТО. Загалом було випущено 90 мінометних мін. За добу на цьому напрямку зафіксовано 11 обстрілів, 3 із них - із застосуванням важкого озброєння.

На Луганщині внаслідок обстрілу бойовиків дістали поранення двоє українських військових – ВЦА

У Луганській області внаслідок обстрілу бойовиків дістали поранення двоє українських військових. Про це повідомили у прес-службі Луганської обласної військово-цивільної адміністрації.

За даними ВЦА, вчора, 2 грудня, під час обстрілу з гранатометів різних типів та стрілецької зброї на Попаснянському напрямку було поранено двох українських військовослужбовців.

З передової поранених бійців доставлено до госпіталю.

Повідомляють Новини європейської України
Категорія: Надзвичайні новини | Переглядів: 696 | Додав: adminA | Теги: 44 обстріли позицій українських вій, Доба | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]