Вт, 2024-04-16, 08:22
Головна Реєстрація RSS
Вітаю Вас, Гість
Новини минулих днів

10:46
Російсько-окупаційні війська значно посилили обстріли. ВІДЕО
Інші останні Надзвичайні новини

Бойовики за минулу добу 16 грудня 52 рази обстріляли позиції українських військових на Донбасі, повідомляє прес-центр АТО на своїй сторінці в Фейсбуці.

На маріупольському напрямку з 152-мм артилерії обстріляна Талаківка, а з 122-мм - Широкине, Красногорівка, Лебединське і Водяне.

Талаківка, Красногорівка, Широкине і Водяне також потрапили під вогонь мінометів. По Мар'їнці, Гнутовому, Новотроїцькому та Водяному бойовики вели вогонь з гранатометів і стрілецької зброї. По Широкиному - стріляла БМП противника, а по Красногорівці - снайпер.

На луганському напрямку з 152-мм артилерії незаконні збройні формування обстріляли Троїцьке і Новозванівку. З мінометів, гранатометів і стрілецької зброї - Попасну, Новоолександрівку, Станицю Луганську і Ніжньотепле.

На донецькому напрямку з 122-мм артилерії обстріляно Невельське, а під вогонь мінометів, гранатометів і стрілецької зброї потрапили позиції Збройних сил України поблизу Авдіївки і Луганського.

Відзначимо, бійці добровольчих батальйонів вимагають від бойовиків з угруповань "Д/ЛНР" звільнення українських військовополонених або, у випадку невиконання вимоги, окуповані території Донбасу потраплять під тотальну блокаду. 

Повідомляють Новини європейської України
Категорія: Надзвичайні новини | Переглядів: 711 | Додав: adminA | Теги: обстріли, російсько-окупаційні війська | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]