Ср, 2024-04-24, 11:58
Головна Реєстрація RSS
Вітаю Вас, Гість
Новини минулих днів

09:31
Що таке Scrum Time?
Інші останні Новини світу науки і технологій

Що таке Scrum Time: которотко про головні аспекти та переваги програми

Система управління проектами на основі гнучких методик Scrum була розроблена спеціально для планування і управління різними проектами з наступним контролем. Насправді система дуже легка і зрозуміла, з цієї причині достатньо один раз розібратись самому і налагодити системну роботу з колегами чи підлеглими.

Програма Scrum Time за методикою Scrum дозволяє раціонально управляти часом і іншими ресурсами, і виконати поставлені задачі точно в заявлені терміни, не відволікаючись на інші, другорядні речі.

Алгоритм роботи Scrum Time

В менеджер задач вписує всі задачі до виконання за списком, утворивши своєрідний список бажань, які на іншому кроці складаються з набору задач, виконання яких дозволить наблизитись до своєї цілі. Також обов’язково прописати час виконання окремих завдань чи виконання кожного із списку бажань, заявлених в першочерговому вікні.

Протягом установленого терміну щоденні 15 хвилинні зустрічі дозволять резюмувати виконану роботу і направляти в потрібному напрямку. Регулярні чітко поставлені запитання дозволяють зосередитись на правильному напрямку до поставленої задачі і зробити висновки стосовно проробленої роботи. На цьому ж завершальному кроці, для більш наглядного прикладу зображується демонстрація результату графічно.

Ми намагались чим доступніше пояснити як працює Scrum Time, але повністю зрозуміти суть і послідовність роботи веб-системи можна тільки спробувавши безкоштовну версію на scrum-time.com/.

Можливості диспетчера задач Scrum Time

Хоч і система управління насправді є дійсно простою, вона має широкі можливості, які спрощують життя користувачу:

1. перегляд існуючих завдань;
2. зміна послідовності робочого процесу;
3. наглядне зображення;
4. список завдань;
5. статистика контролю виконаної роботи;
6. можливість залишати замітки;
7. інтерактивний календар подій;
8. онлайн сповіщення;
9. сортування;
10. повноцінні графіки та звіти.

Ціль Scrum Time – надати системі управління життєвих циклів додатків, які займаються управлінням персоналом, взаємодією з клієнтом, своєрідним органайзером, де крім чітко поставлених завдань спостерігається і алгоритм послідовних дій для досягнення очікуваного результату.

Наталья Демеш специально для http://nowyny.eu

Повідомляють Новини європейської України
Категорія: Новини світу науки і технологій | Переглядів: 1024 | Додав: abel | Рейтинг: 5.0/1
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]