Сб, 2024-04-20, 08:17
Головна Реєстрація RSS
Вітаю Вас, Гість
Новини минулих днів

12:33
Блохін залишився задоволений
Інші останні Спортивні новини

Після товариського поєдинку з ізраїльтянами, який завершився перемогою українців з рахунком 3:2, головний тренер збірної України Олег Блохін дав свої оцінки діям підопічних. За словами наставника, в цілому, він залишився задоволений грою своєї команди.

Олег Блохін: "За винятком стартового відрізка, мене дуже порадувала гра команди до перерви. Ми добре рухалися, багато пресингували і не дали опонентам створити хоча б один небезпечний момент. З іншого боку, ми непогано атакували і справедливо, на мій погляд, вийшли вперед. Враховуючи, що хлопці тільки повернулися зі зборів до своїх клубів, ми показали хороший футбол і добилися позитивного результату. Після перерви ми планували кілька замін, але одна була вимушеною. Євген Хачеріді поскаржився на біль у задній поверхні стегна, тому з'явився Віталій Мандзюк. Він трохи не увійшов у гру, тому в обороні виникла нервозність. До того ж, ми грали на тлі навантажень на зборах, тому не дивно, що суперники стали створювати нам проблеми за рахунок швидкості. Видно було, що ізраїльські футболісти знаходяться в доброму тонусі. Ми отримали хороший результат, враховуючи стан наших гравців і рівень суперників. Вважаю, що за ці два дні ми провели колосальну роботу. Було мало часу, але ми встигли. І тепер більш-менш розуміємо, до чого йдемо".

Прокоментували поєдинок також і футболісти збірної.

Артем Мілевський: "Збірна не збиралася більше трьох місяців, і перемога в цій зустрічі була дуже важлива для нас. Погода була далеко не ідеальною, створювала зайві проблеми, однак ми намагалися не звертати на них уваги - прагнули виграти. Можливо, виходило у нас не все, були помилки, але на сьогодні це - нормальна ситуація. Головне - добилися потрібного результату. Зрозуміло, у другому таймі, поступаючись 0:2 перед своїми вболівальниками, ізраїльтяни стали діяти агресивніше. Ми зі свого боку трохи відійшли назад, віддали їм простір і стали грати на контратаках. Кінцівка вийшла трохи нервовою - такий футбол, навіть у товариському матчі програвати не хоче ніхто. Добре, що перемога в підсумку залишилася за нами".

Марко Девіч: "Хороший вийшов матч. Незважаючи на те, що більшу частину зустрічі лив дощ, що напередодні на цьому стадіоні грали молодіжні збірні, газон виніс навантаження і дозволив показати якісний футбол. Ми виграли непростий поєдинок і виглядали дійсно непогано. Ми задоволені, і, сподіваюся, наші вболівальники - теж. Ізраїль - гідний суперник, хоча його й не можна віднести до топ-групи. На Євро опоненти будуть ще серйозніше".


Повідомляють Новини європейської України
Категорія: Спортивні новини | Переглядів: 1010 | Додав: adminA | Теги: Блохін залишився задоволений | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]