Ср, 2024-04-24, 08:48
Головна Реєстрація RSS
Вітаю Вас, Гість
Новини минулих днів

23:16
Став срібним призером чемпіонату світу серед сеніорів український шахіст
Інші останні Спортивні новини

Міжнародний майстер Олександр Репринцев став срібним призером чемпіонату світу з шахів, який сьогодні завершився у курортному містечку Маріанські Лазні (Чехія).

Вихованець дніпропетровської шахової школи посів друге місце у відкритому (чоловічому) турнірі серед гравців старше 50 років, повідомляє Укрінформ.

У заключному турі Репринцев білими фігурами поступився Георгію Багатурову з Грузії, який у підсумку виграв турнір з результатом 9,5 очка з 11-ти можливих. В активі Репринцева 8,5 очка, який випередив за додатковими показниками бронзового призера змагань грузина Зураба Стуруа.

У відкритому (чоловічому) турнірі 65+ переміг Анатолій Вайсер з Франції (8,5 очка з 11-ти). Жіночий турнір 50+ виграла росіянка Тетяна Богуміл (8 очок з 11-ти), яка випередила за додатковими показниками Ельвіру Беренд з Люксембургу. У віковій категорії 65+ не було рівних п'ятій в історії шахів чемпіонці світу грузинці Ноні Гапріндашвілі (8 очок з 9-ти).

Раніше у листопаді повідомлялося, що клубними чемпіонами Європи з шахів стали четверо українців.

Повідомляють Новини європейської України
Категорія: Спортивні новини | Переглядів: 797 | Додав: adminA | Теги: Український шахіст, срібний призер чемпіонату світу сер | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]