Чт, 2024-03-28, 16:06
Головна Реєстрація RSS
Вітаю Вас, Гість
Новини минулих днів

14:40
Суд у Румунії відхилив скаргу чоловіка, якого помилково визнали померлим
Інші останні Новини Європейського Союзу

Румунський суд відхилив заяву чоловіка про те, що він живий, після того, як його офіційно було зареєстровано як померлого.

Про це повідомляє Click.ro.

63-річний Костянтин Реліу програв справу в суді міста Васлуй, тому що, за рішенням суду, він звернувся зі скаргою занадто пізно з процесуальної точки зору. Рішення є остаточним.
Костянтин Реліу

За даними румунських ЗМІ, Реліу поїхав працювати до Туреччини у 1992 році і втратив зв'язок зі своєю румунською родиною. Тривалий час не отримуючи новин від чоловіка, його дружині вдалося отримати свідоцтво про смерть в 2016 році.

У 2018 році турецька влада затримала Реліу з простроченими документами і депортувала. Коли він прибув до Румунії, то виявив, що його оголосили мертвим.

"Митні органи допитували мене протягом шести годин, поки не зрозуміли, що це не обман. Мене відпустили додому, і тут я виявив, що сім'я розділила все наше майно", - розповів Реліу, який навіть не зміг найняти адвоката через те, що офіційно вважається померлим.

Реліу заявив, що його дружина просила оголосити про його смерть, щоб мати можливість жити з іншим чоловіком в Італії.

Повідомляють Новини європейської України
Категорія: Новини Європейського Союзу | Переглядів: 645 | Додав: adminA | Теги: Суд, Румунія, скарга чоловіка, помилково визнали померлим | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]