Пт, 2024-04-19, 23:40
Головна Реєстрація RSS
Вітаю Вас, Гість
Новини минулих днів

09:56
Суркіс - обматюкав, Ахметов - підтримав - Леоненко коментує своє звільнення
Інші останні Спортивні новини
Як відомо, вчора був звільнений експерт програми "Про Футбол" Віктор Леоненко, який у прямому ефірі назвав президента "Динамо" Ігоря Суркіса дурнем, який платить величезні зарплати футболістам, які не грають, і заявив, що "Шахтар" і в цьому році стане чемпіоном, бо знову все купить. Сьогодні Леоненко прокоментував цей інцидент.

"Отже, коротко прокоментую своє звільнення з "2+2". Щоб не було якихось непотрібних домислів.

Відразу після ефіру мені зателефонував Ігор Суркіс. Ми знайомі давно. Він надто імпульсивна людина. Стільки матюків на свою адресу я ще не чув. Я йому все говорив: "Не сварися, не лайся". Я знаю поняття, не люблю мат, тому сказане президентом "Динамо" зачепило - було неприємно. Втім, я зла на нього не тримаю. Я до нього як ставився нормально, так і буду ставитися. І за "Динамо" вболівати не перестану - це точно. Нехай тільки грати нормально почнуть.

У понеділок же подзвонив Рінат Ахметов. Ми дуже тепло поговорили. Як кажуть, розійшлися друзями. Він мене підтримав, каже: "У Донецьку ніхто зла на тебе не тримає. Ти завжди правду кажеш". Ніяких непорозумінь між нами не залишилося.

Може, взагалі піду на його ТРК "Футбол" працювати :) Втім, не буду загадувати: поживемо - побачимо.

Що стосується каналу "2+2". Чи повернуся, якщо покличуть назад? Не знаю. Повторюю: ніяких образ у мене немає, але надійшли вони якось дивно. Некрасиво. У мене чудові стосунки і зі Степаном Щербачовим, і з Ігорем Цигаником. Так що, все в порядку.

Запам'ятайте: у мене взагалі немає ворогів, хто б там що не намовляв".
Повідомляють Новини європейської України
Категорія: Спортивні новини | Переглядів: 897 | Додав: nowyny | Теги: леоненко, звільнення | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]