Сб, 2024-04-20, 14:12
Головна Реєстрація RSS
Вітаю Вас, Гість
Новини минулих днів
«  Квітень 2024  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930
Весь Архів новин

« 1 2 ... 5 6 7 8 9 »
Известная украинская актриса, а с недавних пор еще и телеведущая, согласилась на интервью. Во время беседы корреспонденту она откровенно рассказала о трудностях на съемочной площадке, прямом эфире, испытаниях, которые ей приходится проходить, момент удовольствие от хорошо выполненного дела...
Останні Телевізійні новини | Новини європейської України| Додано: 2013-09-18| Інші останні новини | Коментарі. Залиш і ти свій коментар - хай світ знає твою думку(0)



Збільшення рекламної продукції та просування українського медіа-експорту на закордонні ринки зможуть забезпечити розвиток і прибутковість української телевізійної сфери .




Через "занадто об'єктивне висвітлення" Врадіївської ходи звільнено з роботи кореспондента телеканалу "Інтер" Євгена Кучерова.



11 червня о 13.00 галерея "Лавра" вщерть заповнена людьми. Відомі українські журналісти, більшість з яких - колишні співробітники телеканалу ТВі, презентують новий незалежний медіа-проект "Громадське.ТВ".



11 червня 2013 року о 13.00 відбудеться презентація нового каналу "hromadske.tv". Про це на своїй сторінці у Facebook повідомив один з ініціаторів проекту Мустафа Найєм.




Фірми, на які записали телеканал ТВі після захоплення, реєструвалися людьми, яких згадують у зв'язку з відмиванням коштів.




Традиційна для українського великого і середнього бізнесу схема передачі активів, коли годі шукати правого, перекинулась і на медіаколосів.




Центральні українські телеканали відмовилися розміщувати привітання екс-прем'єра Юлії Тимошенко і лідера фракції "Батьківщина" Арсенія Яценюка з Великоднем.




Бізнесмен Олександр Альтман, який називає себе новим власником ТВі, стверджує, що ТВі планували продати Віктору Медведчуку за 110 мільйонів доларів.

Комітет професійної спілки "Журналістів телеканалу ТВі" вимагає розірвати трудовий договір з керівником ТОВ Телерадіокомпанія "Телерадіосвіт" Артемом Шевченком та керівником ТОВ "Інтерпрофіт" Олегом Радченком.


"Медіа-профспілка вважає, що чергові в українському медійному середовищі з`ясування стосунків між медіа-магнатами відбуваються без врахування інтересів рядових журналістів. Саме це спричинило невдоволення колективу і спонукало його оголосити страйк".




Влада США пред'явила звинувачення українському журналісту Віталію Седюку, який прорвався на сцену під час вручення музичної премії "Греммі".




ТОВ "Медіа інфо" (Київ) збільшило свою частку в ТОВ "ТРК "ТелеРадіоСвіт" (Київ), що здійснює супутникове мовлення (телебачення) під логотипом "TBi", з 43,6% до 100%.




Громадська рада телеканалу "Інтер" констатувала, що канал демонстрував позитивну динаміку в дотриманні стандартів журналістики з грудня 2012 по 14 лютого 2013 року.



Герой України, громадський діяч Левко Лук’яненко назвав лицемірством заяву президента Віктора Януковича до Дня Соборності України щодо соборності і свободи українського народу.