Чт, 2024-03-28, 11:41
Головна Реєстрація RSS
Вітаю Вас, Гість
Новини минулих днів

11:54
Тимошенко і Яценюку центральні телеканали відмовили у привітанні українців з Великоднем
Інші останні Телевізійні новини
Центральні українські телеканали відмовилися розміщувати привітання екс-прем'єра Юлії Тимошенко і лідера фракції "Батьківщина" Арсенія Яценюка з Великоднем, повідомляє Інтерфакс-Україна з посиланням на прес-службу "Батьківщини".

"Протягом трьох тижнів Об'єднана опозиція "Батьківщина" вела переговори з комерційними службами українських телеканалів щодо розміщення поздоровлення лідерів опозиції Юлії Тимошенко і лідера парламентської фракції "Батьківщина" Арсенія Яценюка з Великоднем. Центральні канали відмовилися розміщувати ці ролики на будь-яких умовах", - заявили в прес-службі партії.

Раніше у ВО "Свобода" повідомили, що комерційні служби українських центральних телеканалів відмовили політсилі в розміщенні відеоролика-привітання з Великодніми святами.

Нагадаємо, з понеділка, 29 квітня, у християн східного обряду - православних і греко-католиків - почався Страсний тиждень - останній тиждень посту перед святом Великодня. Віруючі згадують страждання Ісуса Христа, його смерть і поховання. У цей час постять особливо строго.

Завершиться Страсний тиждень опівночі (з 4 на 5 травня) - віруючі вітатимуть один одного радісним вигуком "Христос воскрес!", Сповіщаючи настання головного християнського свята.


Повідомляють Новини європейської України
Категорія: Телевізійні новини | Переглядів: 1058 | Додав: adminA | Теги: привітання українців з Великоднем, центральні телеканали, Тимошенко і Яценюк | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]