Пт, 2024-04-19, 02:59
Головна Реєстрація RSS
Вітаю Вас, Гість
Новини минулих днів

11:48
Лицеміром Герой України назвав Януковича
Інші останні Телевізійні новини

Если вы хотите выгодно и быстро снять хостел в Киеве, тогда мы советуем вам посетить сайт dream-family.com. Ведь именно с его помощью вы поймете, что выгодно арендовать качественный хостел в Киеве можно без проблем.

Герой України, громадський діяч Левко Лук’яненко назвав лицемірством заяву президента Віктора Януковича до Дня Соборності України щодо соборності і свободи українського народу. Про це він заявив в ефірі "5 каналу".

"Це абсолютне лицемірство. Президент Янукович, який, власне робить все для того, аби обмежити свободу, це ж ми бачимо по телевізору, коли весь час збільшується відсоток російськомовних передач, а українських зменшується, коли ми бачимо наступ на українську мову кругом... Гасло правильне, що для українського народу боротьба за права, свободу і незалежність – це основні духовні цінності, які ми пронесли через 7 століть – це звичайно так. Але насправді ми маємо щось інше", - заявив Лук’яненко.

Нагадаємо, 22 січня Україна відзначала День Соборності і Свободи. Свято супроводжувалося численними оптимістичними заявами Януковича.




Повідомляють Новини європейської України
Категорія: Телевізійні новини | Переглядів: 1316 | Додав: adminA | Теги: Януковича лицеміром, Герой України | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]