Ср, 2024-04-24, 22:54
Головна Реєстрація RSS
Вітаю Вас, Гість
Новини минулих днів

11:39
Транзитні суспільства: Росія і Бєларусь б'ють рекорди за стресовістю
Інші останні Новини світу
Нігерія, Сальвадор і ПАР виявилися найбільш депресивними в списку з 74 найбільш схильних до стресу країн, підготовленим агентством Bloomberg, пише Zhytlo NEWS. Росія в цьому списку ділить 25-е і 26-е місце з Індонезією - обидві країни отримали рівну кількість балів за системою Bloomberg, яка бере до уваги сім факторів.

Варто відзначити, що Україна не потрапила в рейтинг ні по стресу, ні по схильності декадентності.

Жителі Нігерії перебувають у постійному стресі через корупцію, бідність і найнижчу у світі тривалість життя. У свою чергу, США в рейтингу посіли 54-е місце.

Найбільш розслабленими і добродушними Bloomberg вважає жителів Норвегії.

Додамо, що в число семи змінних, врахованих агентством в рейтингу, входить рівень вбивств, за яким Венесуела і Сальвадор виявилися найгіршими. Росія розмістилася на 13-му рядку на планеті за середньорічною кількістю вбивств - 10,2 на 100 тисяч жителів.

Зазначимо, що найбільш комфортними країнами для проживання, народження дитини і розвитку людського потенціалу визнано держави Скандинавії.

Найбільш корумпованими країнами були названі Венесуела, Бангладеш і Пакистан. Росія у цьому рейтингу опинилася в п'ятірці найгірших разом з Нігерією. Найнижчу тривалість життя вирахували в Нігерії, ПАР та Індії, тоді як Росія ж опинилася на 7-му рядку, розділивши її з Філіппінами, Гватемалою, Індонезією і Південною Кореєю.
Повідомляють Новини європейської України
Категорія: Новини світу | Переглядів: 1087 | Додав: nowyny | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]