Пт, 2024-04-19, 02:08
Головна Реєстрація RSS
Вітаю Вас, Гість
Новини минулих днів

13:05
У Тягнибока сформують тіньовий Кабінет Міністрів
Інші останні Політичні новини
  ВО "Свобода" вирішило сформувати уряд національної альтернативи.

Таке рішення політрада "Свободи" ухвалила на засіданні у п'ятницю, 5 липня, в Києві, повідомляє "Українська правда" з посиланням на прес-службу партії.

Організація роботи та керівництво урядом національної альтернативи доручено заступнику голови ВО "Свобода" народному депутату Олександру Сичу.

"Програму дій уряду національної альтернативи буде сформовано відповідно до "Програми захисту українців", на основі досвіду діяльності ВО "Свобода" у місцевих радах, системної законодавчої роботи у Верховній Раді, для постійного контролю та моніторингу за діями антиукраїнського Кабміну Азарова-Табачника", - йдеться в повідомленні.

Крім того, політрада ВО "Свобода" підвів підсумки роботи фракції у Верховній Раді протягом другої сесії, узагальнив досвід і визначив плани міжнародної діяльності об'єднання.

Під час засідання було ухвалено низку кадрових рішень з прийому і виключення з лав ВО "Свобода".

Нагадаємо, 8 грудня 2012 року ВО "Свобода" провело 26-й звітно-виборний з'їзд. Олега Тягнибока було переобрано главою політсили.

Зазначимо, що ВО "Свобода" належить до спектру праворадикальних партій, що містить елементи соціалізму. В економічній програмі це виражається в забороні на продаж земель сільськогосподарського значення, турботі про екологію територій, націоналізації стратегічних підприємств, протекціонізмі - скасування податку на україномовну продукцію, диференційованій ставці оподаткування підприємств, введенні податку на розкіш.

Крім того, ВО "Свобода" послідовно захищає українську мову, як мову культурної меншини в Україні. У партії мають намір запровадити обов'язковий іспит з української мови для держслужбовців.

У ВО "Свободі" віддають перевагу консервативній моралі. Основними цінностями є сім'я, етнічне співтовариство українців і патріотизм. Партія виступає проти абортів та легалізації ЛГБТ-спільнот.


Повідомляють Новини європейської України
Категорія: Політичні новини | Переглядів: 928 | Додав: adminA | Теги: тіньовий Кабінет Міністрів, Тягнибок | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]