Сб, 2024-04-20, 06:54
Головна Реєстрація RSS
Вітаю Вас, Гість
Новини минулих днів

12:47
Українським "амазонкам" у зоні АТО Daily Mail присвятила матеріал
Інші останні Новини з регіонів України

Незважаючи на те, що "у війни не жіноче обличчя", представниці прекрасної статі теж захищають свою батьківщину на сході України, у зоні АТО. Жінки рятують поранених бійців, витягаючи їх з поля бою, лікують їх та так само беруться за зброю, пише Znaj.ua.

Авторитетний британський таблоїд Daily Mail нещодавно присвятив нашим амазонкам статтю, яку щиро проілюстрував фотографіями красунь на передовій.

"Жінки, зображені на фото, володіють автоматами й кулеметами. Після окупації Криму Росією вони захищають Схід країни від агресора", – йдеться в матеріалі.

Журналісти видання зазначають, що спочатку, як тільки на Донбасі почали стріляти, жінкам не дозволяли воювати, проте згодом їм дали можливість бути снайперами, розвідниками і навіть командувати підрозділами.

Вони пишуть, що жінки-військові становлять 8,2% всіх українських військових (це близько 17 тисяч осіб).

Додамо, зовсім нещодавно впливова американська газета The Washington Post у розгорнутому недільному номері розмістила публікацію з фотографіями 63 українських героїв, які борються за свободу і незалежність України.

Раніше тяжкопоранені українські воїни потрапили на обкладинку австрійського журналу Biber, а "кіборги" Донецького аеропорту прикрасили першу шпальту Los Angeles Times.      

 

Повідомляють Новини європейської України
Категорія: Новини з регіонів України | Переглядів: 728 | Додав: adminA | Теги: зона АТО, Daily Mail, українські амазонки | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]