Пт, 2024-04-19, 21:07
Головна Реєстрація RSS
Вітаю Вас, Гість
Новини минулих днів

18:18
В передмісті Парижа французька поліція припинила заворушення
Інші останні Новини Європейського Союзу
Французька поліція в ніч на понеділок, 22 липня, припинила масові заворушення в місті Трапп (Trappes) під Парижем, повідомляє Lenta.ru. За словами міністра внутрішніх справ Франції Мануеля Валля, ситуація в місті перебуває під контролем.

Уночі проти понеділка у Траппі було чутно кілька ударів, проте поліції так і не вдалося встановити, де вони відбулися і що стпло причиною. За словами Валля, увечері в неділю, 21 липня, обстановка в місті залишалася напруженою. Поліція побоювалася, що безлади, що почалися в п'ятницю, 19 липня, продовжаться. Проте під час поліцейської операції, яка тривала до третьої ранку понеділка, жодних серйозних подій зареєстровано не було. Для патрулювання міста був задіяний вертоліт.

Приводом для заворушень у Траппі стало затримання 21-річного мусульманина, який посварився з поліцією через нікаб (капелюх, який повністю закриває обличчя) його дружини, який співробітники правоохоронних органів зажадали зняти відповідно до законодавства Франції. Чоловік побився з поліцейським, його затримали і доставили у відділок поліції. У той же день близько 300 людей прийшли до будівлі поліційної дільниці, де утримувався мусульманин, і закидали її камінням.

Вранці в суботу затриманого випустили, найближчим часом очікується суд у справі про напад на представника влади. Незважаючи на звільнення молодої людини, заворушення в місті продовжилися: за вихідні спалено близько 20 машин, чотирьох учасників масових заворушень затримано.


Повідомляють Новини європейської України
Категорія: Новини Європейського Союзу | Переглядів: 913 | Додав: adminA | Теги: заворушення, французька поліція, передмісті Парижа | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]