Ср, 2024-04-24, 11:41
Головна Реєстрація RSS
Вітаю Вас, Гість
Новини минулих днів

11:14
Військово-технічні та економічні проекти України Франція фінансуватиме
Інші останні Новини про співпрацю України з ЄС

Франція фінансуватиме українські проекти у сфері військово-технічного та економічного співробітництва. Це стало одним із головних питань, які обговорили під час зустрічі Президент України Петро Порошенко та міністр закордонних справ Франції Жан-Ів Ле Дріан напередодні, передає прес-служба глави держави.

У ході перемовин сторони обговорили продовження курсу реформ в Україні за підтримки з боку ЄС, зокрема і Франції.

"Окрему увагу було приділено питанням двостороннього співробітництва, реалізації проектів у сфері військово-технічного та економічного співробітництва за фінансової підтримки Франції", – зазначили в Адміністрації Президента.

Крім того, Порошенко подякував Жан-Ів Ле Дріану за незмінну підтримку Францією територіальної цілісності та суверенітету України, а також чітку позицію щодо невизнання виборів президента Росії на території українського Криму.

Говорили сторони і про ситуацію на Донбасі, зокрема – можливості розгортання миротворчої місії ООН, яка б охоплювала всю окуповану територію, включаючи українсько-російську ділянку кордону.

Ще одне з питань на переговорах – продовження курсу реформ в Україні за підтримки з боку ЄС

Повідомляють Новини європейської України
Категорія: Новини про співпрацю України з ЄС | Переглядів: 594 | Додав: adminA | Теги: військово-технічні та економічні пр, Франція | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]