Чт, 2024-04-25, 23:56
Головна Реєстрація RSS
Вітаю Вас, Гість
Новини минулих днів

12:47
Вимагають від Росії компенсацій сім'ям жертв MH17 Австралія і Нідерланди
Інші останні Новини світу

Росія повинна виплатити компенсації сім'ям 38 австралійців, загиблих унаслідок катастрофи рейсу MH17 на сході України у 2014 році.

Про це заявила міністр закордонних справ Австралії Джулі Бішоп, передає ABC.

У четвер міжнародна Спільна слідча група з розслідування збиття малайзійського "Боїнга" оголосила, що той був збитий зенітно-ракетним комплексом "Бук" з 53-ї бригади ППО ЗС РФ, що базується в російському місті Курськ.

У результаті Австралія та Нідерланди сказали, що Росія несе відповідальність за збиття пасажирського літака. Бішоп зазначила, що сім'ї жертв хочуть, щоб Москва відповіла за свої дії.  

"Ми будемо домагатися відшкодування за звірства, викликані цією поведінкою", - сказала Бішоп.

Голландський міністр закордонних справ Стеф Блок заявив, що Нідерланди та Австралія "попросили Росію вступити в переговори, спрямовані на пошук рішення, яке б відповідало величезним стражданням і шкоді, спричиненими знищенням MH17".

У Європейській комісії закликали Російську Федерацію до повної співпраці задля встановлення винних у збитті "Боїнга" Малайзійських авіаліній у небі над Донбасом у 2014 році. Москва відкидає причетність до катастрофи.

Повідомляють Новини європейської України
Категорія: Новини світу | Переглядів: 756 | Додав: adminA | Теги: компенсаціъ сім'ям жертв MH17, Росія, Австралія і Нідерланди | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]