Вт, 2024-04-23, 21:01
Головна Реєстрація RSS
Вітаю Вас, Гість
Новини минулих днів

13:03
Вже четвертий "Потяг Єднання" відправляється на Донбас
Інші останні Новини з регіонів України

На київському вокзалі у понеділок відбудеться урочисте відправлення четвертого поїзда Єднання України "Труханівська Січ". Про це повідомили в Укрзалізниці.

"У понеділок, 12 грудня 2016 року, о 09.28 з першої платформи Київського центрального залізничного вокзалу відбудеться урочисте відправлення у рейс четвертого поїзда Єднання України "Труханівська Січ". Упродовж 11 днів, з 12 по 22 грудня, пасажири цього поїзда – волонтери, студенти, громадські діячі та військові зі східних та західних областей, – подорожуватимуть містами країни", - зазначили в Укрзалізниці.

Мета акції – налагоджувати прямий діалог з однолітками в південних та східних містах України. Волонтери також повезуть подарунки до дня Святого Миколая дітям та військовим, які перебувають в зоні АТО.

"Труханівська Січ" курсуватиме за маршрутом Дніпро – Запоріжжя – Волноваха – Маріуполь – Бердянськ – Генічеськ – Херсон – Миколаїв – Одеса. З Одеси поїзд повернеться до столиці.

Нагадаємо, в Україні з 11 грудня почав діяти новий графік руху поїздів на 2016/2017 роки. 

Повідомляють Новини європейської України
Категорія: Новини з регіонів України | Переглядів: 665 | Додав: adminA | Теги: Донбас, четвертий Потяг Єднання | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]