Сб, 2024-04-20, 12:48
Головна Реєстрація RSS
Вітаю Вас, Гість
Новини минулих днів

11:08
З 1 січня телеканал Шустера припиняє роботу
Інші останні Телевізійні новини

Телеканал журналіста Савіка Шустера 3s.tv припиняє свою діяльність з 1 січня 2017 року. Про це йдеться на Facebook-сторінці телеканалу.

Причиною припинення діяльності називають брак коштів на розвиток каналу. За словами Шустера, всі телеканали збиткові.

"У цих умовах наша спроба працювати за нормальними бізнесовими правилами виявилася невдалою: ми отримали кримінальні справи і штрафи від податкової, а у Савіка забрали дозвіл на роботу. Це все нікуди не дінеться і після закриття 3s.tv: з судовою тяганиною ще доведеться поборотися, і тепер без телеканалу у нас майже не буде можливості розповідати про це суспільству", - йдеться в повідомленні.

Крім того, повідомляється, що станом на сьогодні працівники каналу вже написали заяви на звільнення.

З 21 січня 2011-го по 15 лютого 2013 року програма "Шустер Live" виходила на телеканалі "Перший національний". З 22 лютого 2013-го - на телеканалі "Інтер". 21 лютого 2014 року вийшла на "5 каналі". Потім знову повернулася на "Перший національний". Однак тодішній генеральний директор Національної телекомпанії України Зураб Аласанія виступив проти цього шоу і наприкінці 2014 року розірвав контракт з Шустером.

У вересні 2015-го у Шустера стався конфлікт з керівництвом телеканалу "1+1", внаслідок чого ток-шоу "Шустер live" було знято з ефіру.

Телеведучий тоді стверджував, що до зникнення з ефірів його шоу "Шустер Live" причетна Адміністрація президента України.

Після цього ток-шоу Шустера транслювалося лише на його власному телеканалі 3S.

У квітні 2016 року у Шустера намагалися відібрати дозвіл на роботу в Україні.

Повідомляють Новини європейської України
Категорія: Телевізійні новини | Переглядів: 1348 | Додав: adminA | Теги: припинення, телеканал Шустера, 1 січня | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]