Чт, 2024-03-28, 11:23
Головна Реєстрація RSS
Вітаю Вас, Гість
Новини минулих днів

14:14
З Днем святого Миколая Парубій привітав українців і пообіцяв "бюджетний" тиждень. ВІДЕО
Інші останні Політичні новини

Спікер Верховної Ради України Андрій Парубій у День святого Миколая побажав українським військовим у зоні АТО перемоги. Про це Парубій сказав сьогодні, 19 грудня, під час проведення погоджувальної ради ВРУ, яку транслював телеканал "112 Україна".

"На жаль, незважаючи на свято, ворог знову спробував атакувати українські позиції, вкотре порушуючи будь-які угоди. Це наступ на Світлодарській дузі. І ціною життів наших воїнів чергову атаку ворога було зупинено. Хотів би в цей день, щоб ми побажали, щоб кулі минали наших воїнів на передовій, і побажати їм перемоги", – сказав Парубій.

Спікер також наголошує на необхідності розгляду цього тижня усіх законопроектів, що пов’язані із ухваленням закону про державний бюджет на 2017 рік.

"У нас тиждень пленарний, який ми розпочинаємо, буде надзвичайно відповідальним. Перш за все, тому що це буде бюджетний тиждень. І тому для нас надзвичайно важливо, щоб ми змогли скласти порядок денний таким чином, щоб розглянути усі законопроекти, необхідні для прийняття бюджету", - сказав Парубій.

Крім того, спікер зауважив, що цього тижня депутати мають розглянути у другому читанні законопроект про Вищу раду правосуддя, аби судова реформа не зупинялася.

"Треба дуже сумлінно попрацювати над тим, щоб ми могли скласти реалістичний і відповідальний порядок денний", - підсумував голова ВР.

Нагадаємо, у вівторок, 20 грудня депутати планують розглянути низку законопроектів, що пов’язані із затвердженням держбюджету.

У четвер, 22 грудня, на 16.00 у Верховній Раді заплановано розгляд у другому читанні держбюджету-2017. 

Повідомляють Новини європейської України
Категорія: Політичні новини | Переглядів: 912 | Додав: adminA | Теги: Парубій, українці, День святого Миколая, бюджетний тиждень | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]