Пт, 2024-04-19, 00:10
Головна Реєстрація RSS
Вітаю Вас, Гість
Новини минулих днів

08:46
З вимогою відставки влади жителі Кемерово вийшли на мітинг. ВІДЕО
Інші останні Новини російської федерації

У центрі російського міста Кемерово проходить стихійний мітинг, в якому, за різними оцінками, беруть участь від 300 до 4 тисяч чоловік.

Учасники акції вимагають, щоб до них вийшов губернатор Кемеровської області Аман Тулєєв, а також президент РФ Володимир Путін, який зранку прилетів в Кемерово, повідомляє DW.

Вони також закликають розповісти правду про пожежу, що сталася 25 березня в місцевому торговому центрі Зимова вишня, оскільки є інформація про те, що загиблих було в рази більше офіційних цифр.

Крім того, активісти закликають місцеву владу піти у відставку.

Учасники, зокрема, скандують: "Правду!", "Злодії!", "Де Тулєєв?", "У відставку!", "Скільки жертв?", "Всіх під суд".

До людей вийшов віце-губернатор Кемеровської області Сергій Цивільов, який запропонував активістам самим оглянути морги.

Спочатку на площі були встановлені огорожі, потім частину з них прибрали. Учасники мітингу скаржаться на перешкоди з мобільним зв'язком та інтернетом.

Нагадаємо, пожежа в торговому центрі Зимова вишня в Кемерово почалася вдень 25 березня. В результаті загинули 64 людини.

Офіційної інформації про причини пожежі немає. Основні версії: підпал, несправність проводки або необережне поводження з вогнем.

Повідомляють Новини європейської України
Категорія: Новини російської федерації | Переглядів: 671 | Додав: adminA | Теги: відставка влади, жителі Кемерово, мітинг | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]