Пт, 2024-04-19, 11:27
Головна Реєстрація RSS
Вітаю Вас, Гість
Новини минулих днів

09:15
Загострення на Маріупольському напрямку, 1 військовий загинув - ООС
Інші останні Надзвичайні новини

Минулої доби ситуація в районі проведення операції Об'єднаних сил залишалася складною. Бойовики 49 разів порушили режим припинення вогню, з них 13 разів - застосував артилерію та міномети. 1 український військовий загинув, ще 3 - поранено.

Про це повідомляє прес-центр операції Об'єднаних сил станом на 7:00 23 травня.

"Нехтуючи Мінськими угодами та нормами міжнародного гуманітарного права, бойовики 49 разів порушували режим припинення вогню, з них 13 разів застосовував 152-мм та 122-мм артилерію, 120 та 82-мм міномети.

Наші війська вели активну оборону та давали адекватну відповідь противнику, не дозволяючи окупантам витіснити наші підрозділи із займаних позицій", - йдеться у звіті.

На Луганському напрямку бойовики вели вогонь з великокаліберного кулемета по населеному пункту Станиця Луганська, також намагався послабити оборонні рубежі українських військових в районі населеного пункту Троїцьке.

"На Горлівському напрямку активна оборона підрозділів Об’єднаних сил тривала в районах населених пунктів Травневе, Зайцеве, Південне. На Донецькому напрямку - поблизу Авдіївки, Опитного та Красногорівки", - підкреслили в ООС.

"Загострилась ситуація на Маріупольському напрямку в районах населених пунктів Талаківка, Водяне та Широкине. З 19 до 21 години вечора ворог вдався до обстрілу мирного українського селища Талаківка, у  передмісті Маріуполя.

Окупанти випустили по населеному пункту понад 90 снарядів 152 калібру. Втрат серед мирних громадян немає. Пошкоджено селищні промислові приміщення", - наголосили у прес-центрі.

Зазначається, що ситуація перебуває під контролем Об'єднаних сил.

Поточної доби втрат немає.

За даними розвідки знищено 4 та поранено 4 бойовиків.

Повідомляють Новини європейської України
Категорія: Надзвичайні новини | Переглядів: 775 | Додав: adminA | Теги: Маріупольський напрямок, ООС, загострення | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]