Чт, 2024-04-25, 07:58
Головна Реєстрація RSS
Вітаю Вас, Гість
Новини минулих днів

12:02
Заявили про створення нового колективу музиканти із гурту "Скрябін". ВІДЕО
Інші останні Новини шоу-бізнесу

Один із вокалістів гурту "Скрябін" Аніс Еттаеб та гітарист колективу Олексій Зволинський створили новий колектив під назвою "Іспанія".

При цьому гітарист залишиться працювати і в "Скрябіні", а Еттаеб, який після смерті Кузьми співав його сольні партії, в подальшому не планує продовжувати співпрацю з групою. Про це музиканти розповіли в інтерв'ю для "Телекритики".

За словами Зволинського, музиканти зрозуміли, що поки що не готові до того, щоб партії Кузьми виконувала одна людина.

"Ми будемо грати пісні Кузьми і запрошувати на свої концерти час від часу різних вокалістів. Ми зрозуміли, що "Скрябін" не готовий до того, щоб на місці Андрія співав хтось інший. Тому постійних солістів у групі більш не буде", – зазначив музикант.

Відомо, що новий колектив "Іспанія" гратиме музику в стилі панк-рок.

"Ніхто ні з ким не сварився, просто ми з Олексієм створили новий гурт, в якому будемо грати наші авторські пісні. Якщо ми обидва будемо брати участь і в "Іспанії", і в "Скрябіні", то вийде бардак", – додав Еттаеб.

Перший кліп гурту під назвою "Етимологія українського матюка" – це кавер-версія хіта "Фіаско" російського гурту "Ленінград".

Повідомляють Новини європейської України
Категорія: Новини шоу-бізнесу | Переглядів: 751 | Додав: adminA | Теги: створення нового колективу, музиканти із гурту Скрябін | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]