Пт, 2024-03-29, 09:31
Головна Реєстрація RSS
Вітаю Вас, Гість
Новини минулих днів

19:14
Завалили листівками із запрошенням жителів Вільнюса переселитися до РФ
Інші останні Новини російської федерації

Жителі Вільнюса отримують на свої поштові скриньки листівки із запрошенням переселятися в Росію, де стверджується, що рівень життя в Калінінградській області є вищим, ніж у Литві.

Про це повідомляє Delfi.lt.

Минулого тижня жителі Вільнюса знайшли у своїх поштових скриньках брошури з написом "Росія" та російським прапором.

На листівках були вказані посилання на інтернет-сайти, контактна інформація російського посольства, і таблиці з порівнянням деяких цін у Литві й Калінінградській області.

У брошурах зазначається, що жителі Калінінграда - втричі багатші, ніж жителі Литви, і що рівень життя в Калінінградській області - вищий, ніж у Литві.

Посольство Росії визнало, що це воно поширює брошури, і що це частина "державної програми зі сприяння добровільному переселенню в Російську Федерацію співвітчизників, що проживають за кордоном", яка була затверджена президентом РФ Путіним у 2006 році.

Видання повідомляє, що у такий спосіб російське посольство намагається оживити програму з переселення, яка провалилася.

Раніше в російську Держдуму був внесений законопроект, що передбачає спрощений порядок прийому в російське громадянство співвітчизників - носіїв російської мови.

Так, спрощене російське громадянство зможуть отримати співвітчизники - носії російської мови, родичі яких по прямій висхідній лінії раніше проживали на території РФ і СРСР, за умови переїзду на постійне місце проживання до Росії, а також у разі відмови від громадянства іноземної держави.

Повідомляють Новини європейської України
Категорія: Новини російської федерації | Переглядів: 740 | Додав: adminA | Теги: запрошення жителів Вільнюса, листівки, РФ | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]