Чт, 2024-03-28, 11:22
Головна Реєстрація RSS
Вітаю Вас, Гість
Новини минулих днів

12:29
Зняли дилогію кліпів "Воплі Відоплясова". ВІДЕО
Інші останні Новини шоу-бізнесу

Гурт "Воплі Відоплясова" зняв дилогію кліпів на пісні "Мана" і "Чудо". 19 грудня відбулася прем'єра першої відеороботи на композицію "Мана", пише МінПром.

Образи головних героїв в новому відео зіграли Устим і Олеся Скрипки. Казкові події в кліпі відчутно перетинаються з реальністю в Україні. Діти, немов воїни, йдуть таємним крижаним лісом, обходять перешкоди на своєму шляху, долають ворогів, отримують таємничі знання і, нарешті, знаходять звитяжну любов.

"Наше українське диво - це діти. Вони розумніші і часом мудріші за нас. У День Святого Миколая хотілося підкреслити, що саме це чарівне диво врятує Україну і світ від мороку холоду. Як батько двох синів і двох доньок, переконаний, що саме діти своїм чистим серцем і світлими мріями здатні врятувати цей недосконалий Всесвіт. Тільки завдяки дітям ми знаходимо добро в серці, пробуджуємо щирість, любов і переможну силу", - підкреслив лідер "ВВ" Олег Скрипка.

Режисером кліпу є Радислав Лукін (продакшн компанія - Balls Production), який зазначив, що під час монтажу вся команда була пронизана відчуттям сплетіння сюжетів казкової і реальної України і зауважив, що сюжет, який розгортається в кліпі "Мана", буде мати продовження в наступній відеороботі групи ВВ - "Чудо".

Раніше "Воплі Відоплясова" випустили кліп на пісню "Талалай" в стилі Леонардо да Вінчі.

Повідомляють Новини європейської України
Категорія: Новини шоу-бізнесу | Переглядів: 827 | Додав: adminA | Теги: дилогія кліпів, Воплі Відоплясова | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]