Пт, 2024-04-26, 06:51
Головна Реєстрація RSS
Вітаю Вас, Гість
Новини минулих днів

12:46
Зросла на 39% вартість національного бренду України
Інші останні Економічні новини

Вартість національного бренду України збільшилася на 39%, завдяки чому в цьому році він став третім серед брендів країни, які росли швидше.

Такий висновок міститься у звіті про стан національних брендів, опублікованому нещодавно міжнародною організацією Brand Finance, написав на своїй сторінці в Facebook прем'єр-міністр Володимир Гройсман.

За його словами, компанія вже двадцять років веде оцінку вартості комерційних і національних брендів.

"У звіті наголошується, що в цьому році Україна продемонструвала відносну стабільність і користувалася меншою (негативною) увагою засобів масової інформації, незважаючи на те, що її економіка залишалася вразливою внаслідок подальшого протистояння з Росією", - пише він.

Відзначається, що показники сили бренду для безпеки виросли на 18,2%, разом з цим відбулося підвищення оцінки якості життя на 11.4%, а також істотне поліпшення здатності країни зберігати свій талановитий кадровий потенціал.

"На мою особисту думку зміни, яких нам поки вдалося досягти, ще не досить відчутні. Але якщо незалежні експерти бачать позитивні тенденції - це вже великий плюс. В даному випадку - індекс вартості національного бренду тісно корелює з привабливістю країни для прямих іноземних інвестицій", - пише Гройсман.

Раніше Гройсман запевнив, що енергетична система України працює в штатному режимі, і наявних запасів газу та інших ресурсів досить для проходження опалювального сезону.

Повідомляють Новини європейської України
Категорія: Економічні новини | Переглядів: 644 | Додав: adminA | Теги: 39%, вартість національного бренду Украї | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]