Пт, 2024-04-26, 02:27
Головна Реєстрація RSS
Вітаю Вас, Гість
Новини минулих днів



Каждый современный человек мечтает о собственном доме — будь-то квартира в новостройке или на вторичном рынке, деревенское поместье или загородный коттедж
Останні Іншомовні новини | Новини європейської України| Додано: 2012-12-01| Інші останні новини | Коментарі. Залиш і ти свій коментар - хай світ знає твою думку(0)




Міністерство рибного господарства Норвегії в 2013 році виділить 35 млн дол на поглиблення відносин з Україною.



2 грудня в Києві хмарно із проясненнями, без істотних опадів, вітер східний, 3-8 м/с, температура повітря вночі 0...+2, удень +3...+5 градусів.



Журналисты спросили украинского скрипичного виртуоза: существует стереотип, что скрипка - классический узкопрофильный инструмент. Вы разрушаете такую ее трактовку




У Республіці Конго в п'ятницю, 30 листопада, розбився вантажний літак. Катастрофа сталася в аеропорту столиці, міста Браззавіль.



За словами голови Служби зв’язку, непідконтрольність "Фейсбуку" "загрожує безпеці Таджикистану". Атоєв, зі свого боку, повідомляв тоді, що вказівка заблокувати "Фейсбук" надійшла усно.




Українець Василь Іванчук посідає восьме місце серед чоловіків, а Катерина Лагно - сьоме у жінок.



28-листопада автор мультфільмів "Рекс" та "Болєк і Льолєк", 86-річний польський аніматор Мар'ян Вантола, у тяжкому стані потрапив до лікарні. Поляк має запалення легенів. Стан погіршує вада серця.


 

У п'ятницю, 30 листопада, Генасамблея ООН прийняла відразу п'ять резолюцій з палестинського питання. Документи не мають обов'язкової сили і затверджуються щорічно.



Всесвітній день боротьби зі СНІДом став одним з найбільш визнаних міжнародних днів здоров'я і важливою можливістю для підвищення рівня обізнаності про це захворювання та його профілактику.



Державний секретар США Хілларі Клінтон закликала нову владу Грузії "не йти шляхом України" і "не перетворитися в Україну" з переслідуваннями політичних супротивників.





Москва вечером в пятницу оказалась во власти "ледяного дождя". Коркой льда покрылись провода, деревья, тротуары.