Чт, 2024-03-28, 19:50
Головна Реєстрація RSS
Вітаю Вас, Гість
Новини минулих днів

 

У різдвяну ніч невідомий чоловік в’їхав на автомобілі у штаб-квартиру Соціал-демократичної партії Німеччини в Берліні.

Останні Новини Європейського Союзу | Новини європейської України| Додано: 2017-12-25| Інші останні новини | Коментарі. Залиш і ти свій коментар - хай світ знає твою думку(0)

 

 

Французька влада вирішила на різдвяні свята розмістити на вулицях країни 97 тисяч поліціянтів, жандармів і військових.


 

 

Уряд Німеччини планує побудувати в Марокко два притулки для неповнолітніх біженців, до яких в тому числі візьмуть мігрантів-марокканців з Німеччини.


 

США предоставят Украине усиленное оборонительное вооружение для того, чтобы помочь ей «защитить свой суверенитет и территориальную целостность, сдержать дальнейшую агрессию».


 

 

У дизайні інтер'єрів більшості заміських будинків, а також сучасних міських квартир і громадських приміщень особливу роль відіграють ковані перила для сходів.


 

 

Кондиционер – климатическая техника, без которой невозможно представить себе комфортное жилище. В жару она охлаждает, в холод согревает, работает с минимальным шумом.


 

Король Іспанії Феліпе VI використав своє традиційне різдвяне послання 24 грудня, щоб закликати новообраний парламент Каталонії відмовитися від подальших кроків в напрямку відокремлення від Іспанії.