Пт, 2024-04-19, 11:08
Головна Реєстрація RSS
Вітаю Вас, Гість
Новини минулих днів

 

У Національному банку розглядають можливість запровадження е-гривні (електронної національної валюти), в основу якої буде покладено технологію блокчейн.

Останні Економічні новини | Новини європейської України| Додано: 2017-12-07| Інші останні новини | Коментарі. Залиш і ти свій коментар - хай світ знає твою думку(0)

 

Сервис продажи компьютерных игр Steam, принадлежащий компании Valve, перестал принимать оплату в биткоинах из-за резких колебаний курса популярной криптовалюты.


 

Президент Петро Порошенко дав народним депутатам 7-10 днів на підготовку законопроекту про Вищий антикорупційний суд. Інакше зробить це сам.


 

После того как Владимир Путин наконец объявил о намерении баллотироваться на новый президентский срок в 2018 году, причем сделал это сразу после решения МОК об ограничении участия российских спортсменов в предстоящей Олимпиаде


 

Законопроект, який визначає шлюбом "союз двох людей" замість "союзу чоловіка та жінки", підтримали переважна більшість членів нижньої палати парламенту Австралії.


 

Сейм Польщі розгляне ініціативу опозиційної партії "Громадянська платформа" щодо вотуму недовіри уряду.


 

Депутат Європарламенту Ребекка Гармс спантеличена подіями в Україні.


 

Документ підтримали 237 народних депутатів Верховна Рада України на пленарному засіданні 7 грудня 2017 року прийняла законопроект №5294 "Про запобігання та протидію домашньому насильству".


 

Адміністрація президента повідомила ключовим міжнародним партнерам України, що Єгора Соболєва знімуть із посади голови антикорупційного комітету Верховної Ради


 

ООН розпочинає спільну боротьбу за усунення пластику та інших забруднень з світового океану.


 

Дортмундська "Боруссія" стала першим клубом в історії Ліги чемпіонів, який набрав лише два очки на груповій стадії і вийшов в Лігу Європи.


 

Американські науковці повідомили про виявлення найстарішої і найбільшої з досі зафіксованих чорних дір. Це небесне явище, за їхніми даними, у 800 мільйонів разів більше, аніж Сонце.