Чт, 2024-04-18, 10:53
Головна Реєстрація RSS
Вітаю Вас, Гість
Новини минулих днів

 

 

Президент Польщі Анджей Дуда призначив новий уряд Польщі на чолі з Матеушем Моравєцьким.

Останні Новини Європейського Союзу | Новини європейської України| Додано: 2017-12-11| Інші останні новини | Коментарі. Залиш і ти свій коментар - хай світ знає твою думку(0)

 

Під час другого туру регіональних виборів на Корсиці перемогу здобула коаліція політичних сил, що виступають за більш широку автономію регіону.


 

 

Празднование Дня святого Николая - это одна из наиболее почитаемых традиций в нашей стране. Этот праздник ожидают не только взрослые, но и детвора.


 

 

Європейський банк реконструкції та розвитку (ЄБРР) надає кредит на суму 160 млн євро другому за величиною місту в Україні - Харкову, на розширення метрополітену.


 

 

Німецьке Федеральне відомство із захисту конституції (BfV) заявило про зростання в країні загрози тероризму з боку ісламістів, зокрема вихідців з Північного Кавказу.


 

Міністри закордонних справ країн Євросоюзу сьогодні на зустрічі у Брюсселі затвердять рішення про створення нової програми ЄС у сфері оборони - PESCO.


 

 

Керівники консервативного блоку Ангели Меркель виступили проти ідеї "Сполучених Штатів Європи", запропонованої лідером соціал-демократів Мартіном Шульцом.


 

У столиці Румунії Бухаресті близько 10 тисяч людей вийшли на протест у неділю проти планів керівної Соціал-демократичної партії провести реформу судочинства.