Чт, 2024-05-02, 00:08
Головна Реєстрація RSS
Вітаю Вас, Гість
Новини минулих днів


Как показывает статистика, чаще всего дети теряются там, где есть массовое скопление народа.

Останні Новини світу науки і технологій | Новини європейської України| Додано: 2017-12-22| Інші останні новини | Коментарі. Залиш і ти свій коментар - хай світ знає твою думку(0)

 

 

Важнейшим моментом на первоначальном этапе ведения предпринимательской деятельности является подбор офиса и заключение договора аренды.


 

 

Все вокруг зарабатывают на майнинге или криптовалюте. "Почему бы и мне не попробовать?" - думаете вы, и под впечатлением открываете интернет и "гуглите" с чего бы начать.


 

 

Міністерство фінансів України розглядає можливість введення цифрових реєстраторів розрахункових операцій (РРО).


 

 

24 грудня на Софійській площі біля Головної ялинки України урочисто святкуватимуть Святий вечір «Україна та світ святкують Різдво Христове разом».


 

 

Сполучені Штати Америки подякували країнам, які не голосували за резолюцію Генеральної Асамблеї ООН щодо Єрусалима, серед яких і Україна.


 

 

Співрозмовники погодились з тим, що Німеччина та Росія повинні намагатись створити умови для повернення російських офіцерів до складу СЦКК.


 

 

Шість країн-членів ЄС не підтримали офіційну позицію Брюсселя і утрималися при голосуванні в Генеральній Асамблеї ООН щодо резолюції про статус Єрусалима.


 

 

Партії, що підтримують незалежність Каталонії, зберегли абсолютну більшість у парламенті автономії за підсумками дострокових виборів.