Чт, 2024-04-25, 23:49
Головна Реєстрація RSS
Вітаю Вас, Гість
Новини минулих днів

 

Провідні дизайнери та стилісти щороку пропонують жінкам і чоловікам велику кількість нових ідей, деякі з яких є сміливими експериментами. Деякі з них стають потім дуже стильними та модними.

Останні Новини України | Новини європейської України| Додано: 2017-12-20| Інші останні новини | Коментарі. Залиш і ти свій коментар - хай світ знає твою думку(0)

 

Міністр закордонних справ Канади Христя Фріланд напередодні візиту до України обговорила із державним секретарем США Рексом Тіллерсоном питання розгортання миротворчої місії ООН на Донбасі.



Кожен з підприємців стикається з проблемою стимулювання збуту товарів, продаж яких переживає застій. Також не всім до смаку сезонні коливання та зниження продаж товарів, створення бар'єрів.


 

Какой принцип работы электрической каменки с парогенератором? Какие у этой печки преимущества? На какие стоит обращать внимание показатели перед покупкой. Обо всем этом вы узнаете в этой статье.


 

З 1 січня наступного року почнуть діяти нові вимоги до виробів з какао та шоколаду, що має забезпечити дотримання європейських стандартів в галузі безпечності та якості продуктів харчування.  


 

Після хвилі критики у ЗМІ прем’єр-міністру Франції Едуару Філіпу довелось виправдовуватись, чому його переліт з Японії в Париж обійшовся скарбниці країни в 350 тисяч євро.


 

ЄС визнає продовження виконання критеріїв візової лібералізації Україною, однак у світлі останніх подій вимагає негайних дій задля забезпечення повноцінної імплементації і сталості реформ.


 

ВР відмовилась скасувати прийняття законопроекту № 7350, яким ще на рік продовжила мораторій на продаж землі сільськогосподарського призначення - до 1 січня 2019 року.


 

Депутат Бундестагу та голова комітету з зовнішньої політики від ХДС у попередньому скликанні Норберт Реттген заявив, що Петро Порошенко має визначитися.