Пт, 2024-04-26, 00:15
Головна Реєстрація RSS
Вітаю Вас, Гість
Новини минулих днів

11:40
50-тисячний "марш мільйонів" російська опозиція збирає 12 червня
Інші останні Новини світу

Оргкомітет акції "марш мільйонів" подав в понеділок вранці заявку на проведення ходи і мітингу 12 червня - заявлено 50 000 учасників. Про це повідомив у своєму мікроблозі на Twitter координатор руху "Лівий Фронт", член оргкомітету акції Сергій Удальцов, передає РИА "Новости".

"Подали в Мерію повідомлення про проведення 12 червня акції "марш мільйонів" у вигляді ходи і мітингу. Збір о 14.00, початок ходи о 15.00 від Бєларуського вокзалу по Тверській вулиці, і мітинг на Боровицькій пл. Кількість заявлених учасників - 50 000. Заявники ті ж, що й 6 травня ", - написав Удальцов.

Серед заявників - Удальцов, Надія Мітюшкіна, Сергій Давідіс, Ігор Бакіров, Олена Лукьянова, повідомила прес-служба "Лівого фронту".

В акції планується участь різних політичних і громадських організацій, простих громадян з різних регіонів Росії, вони мають намір висловити своє ставлення до нового президента і уряду, а також представити програмний маніфест об'єднаної опозиції, йдеться в повідомленні.

Перший опозиційний "марш мільйонів" пройшов у Москві 6 травня і завершився зіткненнями з поліцією, більше 400 осіб було затримано за протиправні дії. Після цього опозиція почала влаштовувати в Москві "народні гуляння".


Повідомляють Новини європейської України
Категорія: Новини світу | Переглядів: 1156 | Додав: adminA | Теги: російська опозиція збирає 12 червня | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]