Чт, 2024-04-25, 09:22
Головна Реєстрація RSS
Вітаю Вас, Гість
Новини минулих днів




Біля будинку Верховної Ради близько тисячі осіб протестують проти ухвалення закону "Про засади державної мовної політики". Представники громадськості розташувалися навколо будівлі парламенту.
Останні Столичні новини - новини Києва | Новини європейської України| Додано: 2012-05-24| Інші останні новини | Коментарі. Залиш і ти свій коментар - хай світ знає твою думку(0)



Верховна Рада повністю заборонила куріння у громадських місцях. За проголосувало 368 депутатів.



Європейський парламент закликав українську владу звільнити "ув'язнених, які були засуджені з політичних мотивів". Відповідний заклик міститься в резолюції, яку ЄП ухвалила у четвер, 24 травня.



25 травня мінлива хмарність, без опадів, вітер північно-східний, 7-12 м/сек., пориви 15-20 м/сек. Температура повітря вночі +9...+11 градусів, удень +16...+18 градусів.




Правозахисна організація Amnesty International оприлюднила доповідь щодо України, в якій висловила стурбованість щодо судової системи і ситуації з правами людини.




Сьогодні, 24 травня, Верховна Рада розгляне законопроект про мови. Через це "регіонали" вранці блокували трибуну і президію парламенту.



Из всех злокачественных новообразований кожи меланома, как пишет медицинская энциклопедия, является самой коварной, скоротечной и агрессивной.




П'ять країн-постійних членів Ради Безпеки ООН і Німеччина продовжать у четвер переговори з Іраном з приводу ядерної програми в ході зустрічі в столиці Іраку Багдаді. Дипломатам не вдалося досягти угоди в середу.




Суперкубок України з футболу сезону 2011/2012 між командами "Шахтар" (Донецьк) - "Металург" (Донецьк) відбудеться в Луганську.




23 травня, в Києві відкрилася перша міжнародна бієнале сучасного мистецтва Arsenale 2012. Урочиста церемонія відкриття відбулася в культурно-мистецькому та музейному комплексі "Мистецький арсенал".



Дорогу на улицу Садовую в прилуцком селе Маяки знают сегодня многие волынские предприниматели, торгующие детскими вещами, а также имеющие в продаже гардины.



Янукович розповів про особливості перебування на посаді губернатора Донеччини та на посаді глави держави, поділився своїми думками щодо ситуації з лікуванням Юлії Тимошенко, а також про "сімейне щастя".




Майже 4,6 мільярда євро приніс Німеччині продаж державних облігацій з нульовим відсотком та дворічним терміном дії.



Північночеське місто Хомутов одним з перших втілило у життя новий закон, і сьогодні в ньому двісті безробітних виконують ті чи інші завдання магістрату – від підмітання вулиць аж до утримання футбольного поля.







Українки-заробітчанки проявили себе в Італії під час землетрусів справжніми героїнями.




Права людини порушуються у всіх країнах колишнього СРСР, меншою мірою це відбувається в прибалтійських державах.