Пт, 2024-04-19, 20:02
Головна Реєстрація RSS
Вітаю Вас, Гість
Новини минулих днів



13 травня в Києві мінлива хмарність, вночі без опадів, вранці і вдень невеликий короткочасний дощ, вітер північний, 5-10 м/сек. Температура повітря вночі +9...+11 градусів, удень +12...+14 градусів.
Останні Прогноз погоди | Новини європейської України| Додано: 2012-05-12| Інші останні новини | Коментарі. Залиш і ти свій коментар - хай світ знає твою думку(0)



Кабмін розробив законопроект, яким передбачається кримінальна відповідальність за виготовлення неякісних продуктів харчування. Даний документ покликаний захистити споживачів та наблизити якість харчів до європейського рівня.




"У столиці Карелії спостерігається зростання антицерковних настроїв. Нічого дивного в цьому немає. Мисляча частина суспільства розуміє, що церква - це теж партія влади. РПЦ так само, як і ЕР дурить народ казками про те, як добре ми живемо, при цьому гребе під себе гроші", - написав Єфімов.



12 травня мінлива хмарність, без опадів, вітер південно-західний, 3-8 м/сек. Температура повітря вночі +13...+15 градусів, удень +26...+28 градусів.


С приходом теплых деньков на улицах все чаще встречаются изящные навесы с не менее красивым названием — маркизы. Используются эти тенты практически повсюду: они являются чуть ли не единственным вариантом получения надежного и функционального навеса.




Депутати Держдуми від "Єдиної Росії" винайшли спосіб відповісти на акції протесту опозиції - вони висунули законодавчу ініціативу, яка посилює відповідальність за порушення на мітингах.



Опозиція планує провести "антикорупційну люстрацію", покарати тих чиновників, витрати і майно яких не відповідатимуть задекларованим доходам. Усунення від влади Віктора Януковича, а натомість звільнення Юлії Тимошенко, Юрія Луценка та інших політв’язнів з в’язниць.


"На цьому святому для всіх українців місці сьогодні ми зібрали Форум об’єднаної опозиції, щоб запропонувати Україні програму наших спільних дій – програму виходу України з соціально-економічної кризи, програму розвитку нашої держави і повернення її до європейського шляху", - сказав Турчинов.





Кумедне слоненя 2 днів від народження підкорило всіх любителів тварин у Німеччині.





Перша ракетка України Олександр Долгополов створив сенсацію на престижному турнірі серії Мастерс Madrid Open, що проходить в Іспанії.



Україна стрімко скочується кудись у бік Бєларусі, принаймні в очах Заходу. Канцлер Німеччини Ангела Меркель заявила: поки Євросоюз і ФРН "живуть в умовах миру і свободи", в Україні й Бєларусі люди "страждають від диктатури і репресій".



"Лише жива музика, живі люди, жива історія, жива культура! Ніякої хімії, пластмаси, ніяких нанотехнологій і віртуального світу! В епоху інформаційного суспільства і розвитку високих технологій - автентика і природність - схожі на справжнє диво!" - зазначають організатори.





За два роки сумарні статки членів уряду зросли вчетверо. Серед вищих чиновників залишилися лише дві людини, які не дотягують до звання доларового мільйонера.