Пт, 2024-03-29, 11:25
Головна Реєстрація RSS
Вітаю Вас, Гість
Новини минулих днів





Литовський лідер Даля Ґрібаускайте вважає, що європейське майбутнє України стає все більш туманною перспективою.
Останні Політичні новини | Новини європейської України| Додано: 2012-05-11| Інші останні новини | Коментарі. Залиш і ти свій коментар - хай світ знає твою думку(0)




Мероприятие состоится 13 мая в 12:00 на Михайловской площади. День Матери традиционно отмечается во второе воскресенье мая.





Президент Литви Даля Грібаускайте сьогодні проведе зустріч з Президентом України Віктором Януковичем у Києві лише після відвідування у Харкові екс-прем`єр-міністра Юлії Тимошенко.





США надали Сирії гуманітарну допомогу на суму в 40 мільйонів доларів, йдеться в повідомленні Держдепартаменту.




Держдеп США заявив, що Вашингтон, як і раніше, готовий надавати допомогу Грузії для виконання вимог, що висуваються при вступі до НАТО, проте про терміни приєднання до Альянсу говорити поки що зарано.



Під час Форуму Об'єднаної опозиції в Києві 12 травня представники опозиційних сил повинні підписати угоду щодо неможливості альянсів з Партією регіонів та її сателітами в наступній ВР. Про це заявив лідер партії "УДАР" Віталій Кличко.






У Гватемалі було виявлено календар цивілізації майя, згідно з яким світ буде існувати ще як мінімум сім тисяч років.




В Україні зросла кількість розлучень серед молодих пар, які побралися без роздумів. Тепер в Україні на розлучення зважуються легше і частіше, ніж колись.




Велика Британія страйкує: на акцію проти скорочення пенсій вийшли майже півмільйона людей. Держслужбовців обурило, що у своїй парламентській промові королева Єлизавета ІІ наголосила на необхідності скорочення пенсійних виплат та підвищення пенсійного віку.




Депутат Європарламенту Ребекка Хармс (група "зелених", Німеччина) побоюється, що українська влада і досі не зрозуміла, що своїм ставленням до опозиції веде країну до політичної ізоляції.