Вт, 2024-04-23, 15:38
Головна Реєстрація RSS
Вітаю Вас, Гість
Новини минулих днів




Письменник Анатолій Дімаров відмовився від ордена Ярослава Мудрого IV ступеня, яким його нагородив Віктор Янукович.
Останні Культурні новини | Новини європейської України| Додано: 2012-05-22| Інші останні новини | Коментарі. Залиш і ти свій коментар - хай світ знає твою думку(0)



Український письменник Юрій Андрухович разом із польським гуртом Кarbido та найкращими vj-командами покажуть свої шоу в рамках туру "Абсент".

Прошло только десять дней с того времени, как все игроки сборной Украины по футболу собрались вместе для подготовки к чемпионату Европы, который совместно с Польшей будет принимать их родина, но СМИ уже стали интересны промежуточным итоги тренировочных сборов.



Ситуація на українському ринку, коли імпортні продукти виявляються дешевшими за вітчизняні, пов'язана з умовами договору про вступ України до Світової організації торгівлі (СОТ), заявив міністр Мінагропроду Микола Присяжнюк.




Легендарний український форвард Андрій Шевченко претендує на тренерську роботу у лондонському "Челсі".




Справжнє свято Середньовіччя відбулося на вихідних у Центрі культури та історії Давньої Русі "Парк Київська Русь", що неподалік від столиці України. З 18 по 20 травня там пройшов Міжнародний мега-фестиваль "Київська Русь ХІІІ століття".




Верховна Рада розглядатиме законопроект "Про засади державної мовної політики" нинішнього четверга.



23 травня в Києві мінлива хмарність, уночі без опадів, удень місцями короткочасний дощ, гроза, вітер північно-східний, 7-12 м/сек. Температура повітря вночі +15...+17 градусів, удень +25...+27 градусів.




Дружини гравців збірної України Євгена Селезньова, Євгена Коноплянки і Олега Гусєва напередодні чемпіонату Європи з футболу постали у вельми відвертому вигляді на сторінках чоловічого журналу Maxim.



Перші вісім тисяч гостей піднялися на оглядові майданчики найвищої у світі телевежі Tokyo Skytree, яка відчинила сьогодні свої двері для відвідувачів після урочистої церемонії на північному сході японської столиці.



Стали відомі дати початку наступного розіграшу української футбольної Прем'єр-ліги та матчу за Суперкубок країни. Вчора виконавчий комітет Федерації футболу України затвердив план-календар сезону 2012/2013 рр.




Велика залізнична катастрофа сталася у вівторок на південному сході Індії. В окрузі Анантапур у штаті Андхра-Прадеш пасажирський потяг зіткнувся з вантажним. Внаслідок НП, за останніми даними, загинули 18 людей.



Міністр енергетики та вугільної промисловості України Юрій Бойко і глава "Газпрому" Олексій Міллер вчора в Москві провели робочу зустріч, де обговорили питання співпраці Росії і України в газовій сфері.




У Європарламенті розпочалися дебати щодо ситуації зі справою Юлії Тимошенко та її впливу на українсько-європейські відносини.



В последние годы в Украине, как впрочем и в соседней Российской Федерации, прослеживается тенденция, когда жители одного региона работают в другом.





22 травня відзначається 151-ша річниця з дня перепоховання Тараса Григоровича Шевченка на Чернечій горі в Каневі.



Європейський парламент закличе європейських політиків, які вирішать відвідати Євро-2012 в Україні приватно, відкрито говорити про політичну ситуацію в країні і шукати можливості відвідати політичних в'язнів.




Основні заходи "Євробачення" пройдуть на наступному тижні, фінал - 26 травня. Під час півфіналів, які відбудуться 22 і 24 травня, буде визначена двадцятка фіналістів.