Пт, 2024-04-19, 23:39
Головна Реєстрація RSS
Вітаю Вас, Гість
Новини минулих днів




Головний тренер національної збірної України Олег Блохін на перший тренувальний збір, який відбудеться в Туреччині з 15 по 24 травня, планує взяти 26 гравців.
Останні Спортивні новини | Новини європейської України| Додано: 2012-05-08| Інші останні новини | Коментарі. Залиш і ти свій коментар - хай світ знає твою думку(0)



Шведський міністр закордонних справ Карл Більдт заявив в інтерв'ю німецькому виданню Die Welt, що Україна рухається у хибному напрямку, прямуючи до авторитаризму.





Екс-прем'єр України Юлія Тимошенко в середу погодиться на перехід в центральну клінічну лікарню № 5 "Укрзалізниці" лише за умови, якщо її лікуючим лікарем буде доктор з німецької клініки "Шаріте" Лутц Хармс.


У вівторок вдень сталася сутичка між журналістами та працівниками міліції при спробі зайти на вулицю Банкову в рамках акції протесту. Близько 12-ої години журналісти підійшли до Банкової з боку вулиці Лютеранської. У руках журналісти мали плакати, в яких висловлювали незгоду з невиконанням закону "Про доступ до публічної інформації".




Апеляційний суд Києва відмовився відновити судове слідство у рамках розгляду апеляційної скарги на рішення Печерського районного суду Києва, яким колишній міністр внутрішніх справ Юрій Луценко був засуджений до 4 років позбавлення волі.




Від початку 2012 року в Україні зберігається тенденція до зниження імпорту взуття. Про це повідомили в департаменті промислової політики Мінекономрозвитку.




Біля берегів Австралії рибалка зловив величезного краба, схожого на монстра. Це величезний краб з роду гігантських тасманійських крабів (Pseudocarcinus gigas).




Пісок на пляжі може бути не тільки білим, а й чорним чи смарагдово-зеленим. Або навіть гавкати, як собака. Для вибагливих мандрівників, які втомилися від популярних маршрутів, але прагнуть поніжитися на сонечку, складено рейтинг найбільш незвичних пляжів у світі.



В наше время большинство производителей различной продукции постоянно заказывают печать этикеток с названием и составом производимой продукции.

 

В помощь современным садоводам производится большое количество оборудования, облегчающего их труд.


 

В наши дни все люди уже привыкли покупать товары через Интернет, однако, очень часто многие используют всемирную сеть и для того, чтобы просто прицениться и сравнить цены.






Апеляційний суд Києва почав попереднє слухання по апеляції Юрія Луценка на вирок Печерського суду.



Фільм "Будинок з башточкою" був відібраний для участі в конкурсній програмі міжнародних кінофестивалів в Шанхаї і Карлових Варах. Світова прем'єра кінострічки запланована в рамках міжнародного Шанхайського кінофестивалю, який пройде 16-19 червня 2012 року.