Сб, 2024-04-20, 11:25
Головна Реєстрація RSS
Вітаю Вас, Гість
Новини минулих днів



У Донецьку освистали виступ народного депутата фракції Партії регіонів, екс-мера міста Володимира Рибака. Коли Рибак став говорити про соціальну політику президента Віктора Януковича, з натовпу людей, які прийшли на парад на честь Дня Перемоги в Парку культури і відпочинку, почувся сміх і свист.
Останні Новини з регіонів України | Новини європейської України| Додано: 2012-05-09| Інші останні новини | Коментарі. Залиш і ти свій коментар - хай світ знає твою думку(0)





Президент Польщі Броніслав Коморовський може приїхати в Україну до початку фіналу Євро-2012, якби такий візит міг допомогти вирішенню справи екс-прем'єра Юлії Тимошенко.




Екс-прем'єр України Юлія Тимошенко звернулася до FATF із заявою про факти корупції й відмивання грошей режимом Віктора Януковича.





В результаті серії землетрусів, що сталися на північному заході Азербайджану, зруйновано або сильно пошкоджено більше 1,3 тисячі будинків.





Російський літак Superjet-100, що здійснював показовий політ в Джакарті, пропав з екранів радарів, йде його пошук, повідомляє авіаційна влада Індонезії.





В Україні в 2004 році була демократія, і країна має повернутися до демократичної моделі держави, заявив голова Європейської Ради Херман ван Ромпей.


Влада панічно боїться, що екс-прем’єр-міністра України Юлію Тимошенко побачать у поганому фізичному стані. Про це сказав захисник Тимошенко, народний депутат України Сергій Власенко, коментуючи те, що журналістам не дали можливості побачити Тимошенко під час її госпіталізації до центральної клінічної лікарні "Укрзалізниці" в Харкові.



8 травня, у Києві японський художник Удзіно (Ujino) приступає до монтажу своєї нової роботи у культурно-мистецькому комплексі "Мистецький арсенал", яка буде представлена на першій київській міжнародній бієнале Arsenale-2012.





У Санта-Фе, штат Нью-Мексико, помер кіт Мяу, якого називали найтовстішим котом у США і, можливо, в усьому світі




Німецький лікар Лутц Хармс, який приїхав до екс-прем'єрки Юлії Тимошенко з клініки "Шаріте" наголосив, що вона страждає від хронічного больового синдрому.