Пт, 2024-04-19, 04:24
Головна Реєстрація RSS
Вітаю Вас, Гість
Новини минулих днів

14:24
65 тисяч військових «раптово перевіряють» у прилеглому до України окрузі Росії
Інші останні Новини російської федерації

Російська Федерація розпочала 21 червня раптову комплексну перевірку військ Центрального військового округу, а також командувань повітряно-десантних військ і військово-транспортної авіації. Про це інформують в Управлінні прес-служби і інформації Міністерства оборони Росії, повідомляють російські інформагенції.

«Основним завданням першого етапу перевірки бойової готовності є оцінка дій командирів і штабів при приведенні у вищі ступені бойової готовності і висунення в райони зосередження», – пояснили у російському військовому відомстві.

Танкові і зенітні ракетні з’єднання Центрального військового округу завершують вантаження на залізничні платформи і найближчим часом попрямують в райони призначення.

«У перекиданні військ задіяно понад 40 літаків Ан-124 «Руслан», Іл-76, Ан-22, Ан-26 Військово-транспортної авіації з Тверської, Псковської, Таганрозької і Оренбурзької авіаційних баз військово-транспортної авіації, які тільки сьогодні здійснять понад 50 вильотів літаків для оперативної доставки особового складу та військової техніки в райони призначення», – повідомили в Міністерстві оборони Росії.

До перевірки, яка відбувається за розпорядженням президента Росії Володимира Путіна, залучені близько 65 тисяч військовослужбовців, понад 180 літаків, близько 60 вертольотів, понад 5,5 тисячі одиниць озброєння і військової техніки.

Повідомляють Новини європейської України
Категорія: Новини російської федерації | Переглядів: 916 | Додав: adminA | Теги: окрузі Росії, 65 тисяч військових, «раптово перевіряють», України | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]