Пт, 2024-03-29, 14:10
Головна Реєстрація RSS
Вітаю Вас, Гість
Новини минулих днів

 

 

На Оболоні волонтери перефарбували набережну у жовто-блакитні кольори.
 

Останні Столичні новини - новини Києва | Новини європейської України| Додано: 2014-06-09| Інші останні новини | Коментарі. Залиш і ти свій коментар - хай світ знає твою думку(0)

 

Єврокомісія готується до остаточного підписання з Україною угоди про асоціацію і підтверджує намір продовжувати двосторонні консультації з Росією щодо можливих наслідків від створення зони вільної торгівлі між Україною та ЄС.


 

10 червня в Києві мінлива хмарність, короткочасні дощі, грози, вітер північний, 5-10 м/с. Температура повітря вночі +15...+17 градусів, удень +25...+27 градусів.


 

 

У Бухаресті (Румунія) завершився чемпіонат Європи з боксу серед жінок, в якому збірна України завоювала одну золоту та одну бронзову медалі.


 

З першого липня в Україні зростуть тарифи: на водопостачання в середньому на 84%, на водовідведення (стоки) - на 105%, на водоспоживання (вода і стоки) - на 93%.


 

 

Вранці 9 червня сталася вибух у п'ятиповерховому будинку в Миколаєві, повідомляє Держслужба України з НС.


 

По оперативным данным группы "Информационное сопротивление", прошедшей ночью, с 8 на 9 июня, группа террористов предприняла попытку штурма воинской части в Артемовске.


 

Мы прямо сейчас работаем с Украиной над основательным пакетом помощи, он будет обсуждаться министрами иностранных дел стран НАТО, когда они встретятся в конце этого месяца.


 

Досить складно передбачити, хто з групи С пройде у плей-офф. У зв'язку з такою невпевненістю в результаті, коефіцієнти букмекерів не сильно відрізняються.


 

 

Погибший Алексей Юрин, спецназовец из РФ, который воевал на стороне ДНР под Донецком.
 

 

 

Согласно данным славянского пастора Петра Дудника, прямо с территории церкви "Благая весть" сепаратисты "стреляют тяжелым орудием".


 

Мы должны на этой неделе прекратить огонь. Для меня каждый день, когда умирают люди, каждый день, когда Украина платит такую высокую цену, является неприемлемым.


 

 

Суточное содержание боевиков, которые сейчас находятся на юго-востоке Украины, достигает примерно в 3 миллиона долларов.


 

 

Глава болгарского правительства Пламен Орешарски распорядился приостановить все работы в рамках проекта "Южный поток".


 

 

"Або вона (влада - рос.) замішана у розстрілі беззбройних, або вона повинна видати Януковича до міжнародного суду.