Пт, 2024-03-29, 08:37
Головна Реєстрація RSS
Вітаю Вас, Гість
Новини минулих днів

 

На засіданні сесії ПАРЄ Президент України Петро Порошенко заявив, що через ситуацію з анексованим Кримом не доводиться поки що говорити про повноцінну нормалізацію відносин з Росією.

Останні Новини України | Новини європейської України| Додано: 2014-06-26| Інші останні новини | Коментарі. Залиш і ти свій коментар - хай світ знає твою думку(0)

 

Терористи готували замах на заступника губернатора Дніпропетровської області Бориса Філатова і командира батальйону "Дніпро" Юрія Березу, яких хотіли підірвати за допомогою фугасу.


 

 

В современной Украине многие граждане отдают предпочтение газовому отоплению, а поэтому большим спросом пользуются газовые котлы.


 

27 червня в Києві хмарно із проясненнями, дощ, вітер північно-західний, 7-12 м/с, уночі й вранці пориви 15-20 м/с. Температура повітря вночі +8...+10 градусів, вдень +19...+21 градус.


 

Российские пограничники расстреляли автомобиль с боевиками, который пытался прорваться в Россию. Ни один из боевиков в живых не остался.


 

 

Попри оголошене обома сторонами перемир'я, сепаратисти продовжують його порушувати.


 

 

Вчера из Киева во Львов отправился в первый рейс поезд «Интерсити+» производства Крюковского завода.


 

Террористы так называемой «Луганской народной республики» поблагодарили главу фракции Коммунистической партии Российской Федерации Геннадия Зюганова за финансовую поддержку и гуманитарную помощь.


 

У ніч на 26 червня на 73 році життя помер Іван Степанович Плющ - український державний діяч, двічі голова Верховної Ради України, Секретар Ради національної безпеки і оборони, Герой України.


 

 

Президент України Петро Порошенко 26-27 червня відвідає з робочим візитом Страсбург та Брюсель.