Ср, 2024-04-24, 15:51
Головна Реєстрація RSS
Вітаю Вас, Гість
Новини минулих днів

 

Государственная администрация железнодорожного транспорта Украины (Укрзализныця) планирует запустить скоростной поезд сообщением Киев - Одесса в августе текущего года.

Останні Туристичні новини | Новини європейської України| Додано: 2014-06-12| Інші останні новини | Коментарі. Залиш і ти свій коментар - хай світ знає твою думку(0)

 

13 червня в Києві мінлива хмарність, уночі й вранці невеликий короткочасний дощ, удень без опадів, вітер північно-західний, 5-10 м/с. Температура повітря вночі +13...+15 градусів, удень +21...+23 градуси.


 

 

Видатні режисери звернулися до президента Росії Володимира Путіна й до інших представників російської влади з приводу затримання українського режисера Олега Сенцова.


 

Начальник Департаменту ДАІ МВС України Анатолій Сіренко доручив усім регіональним підрозділам ДАІ здійснювати документування спроб дачі хабара водіями-порушниками Правил дорожнього руху.


 

Команди абсолютного чемпіона світу в суперважкій вазі Володимира Кличка та обов'язкового претендента Кубрата Пулєва не зуміли домовитися щодо фінансових умов проведення поєдинку.


 

 

Восени у київському видавництві вийде книга Віктора Суворова (він же Володимир Різун) "Остання Республіка".


 

 

У Слов'янську бойовики вимагають гроші за евакуацію людей (1000 доларів з дорослого, з дитини – 500), самі ж намагаються вийти з міста, переодягаючись навіть у священиків.


 

Прем'єр-міністр України Арсеній Яценюк зажадав від Генеральної прокуратури України терміново вжити заходів щодо оскарження рішення Бориспільського міськрайонного суду Київської області.


 

 

Лідер кримських татар Мустафа Джемілєв каже, що після анексії Криму Москва розраховує "на стару радянську політику поділу кримських татар".


 

"Ми опинимося у великій біді", якщо одні держави почнуть зазіхати на частини інших. "Так не можна. Абсолютно зрозуміло, що так не піде. Тому в питанні Криму я дуже принципова", - підкреслила німецька канцлерка.


 

 

У районі селища Райгородок Донецької області днями був підірваний водозабірник, у зв'язку з чим вода з річки Сіверський Донець не надходить на водоочисну станцію.