Чт, 2024-03-28, 16:13
Головна Реєстрація RSS
Вітаю Вас, Гість
Новини минулих днів

 

Збір врожаю проведено на площі 557 тис. га, при врожайності 27,9 ц/га, зібрано 1556 тис. тонн зерна нового врожаю.

Останні Економічні новини | Новини європейської України| Додано: 2014-06-28| Інші останні новини | Коментарі. Залиш і ти свій коментар - хай світ знає твою думку(0)

 

Сьогодні, 28 червня, активісти Товариства пошуку жертв війни «Пам’ять» провели акцію на відзначення 100-річчя «Великого Здвигу» у Львові 1914 року.


 

Серед основних страв — суп з курятиною та бобами, стейк з овочами, вівсяна каша, яловичина з маніокою, рис з овочами та м’ясом, тушковане ягня з горохом нут, вегетаріанська сосиска з томатами.


 

29 червня в Києві мінлива хмарність, без опадів, вітер південний, 5-10 м/с. Температура повітря вночі +9...+11 градусів, удень +25...+27 градусів.


 

 

Камера наружного наблюдения зафиксировала аномальную волну в Одессе, которая 27 июня накрыла собой пляж в Черноморке.


 

 

"Рада оцінить ситуацію, і, якщо буде потрібно, вдасться до необхідних заходів", - написано в документі.


 

"Киев – спокойный город. Но это спокойствие зиждется не на защите. Это спокойствие зиждется, к сожалению, на отсутствии интереса со стороны противника.


 

Активисты писали заявления с требованием запретить сепаратистские митинги в городе, сменяя друг друга в течение нескольких часов.
 


 

Президент України Петро Порошенко ухвалив рішення продовжити припинення вогню на 72 години. Так, режим незастосування сили продовжено до 22.00 30 червня.