Пн, 2024-04-29, 06:03
Головна Реєстрація RSS
Вітаю Вас, Гість
Новини минулих днів

« 1 2 ... 1812 1813 1814 1815 1816 ... 2324 2325 »

Попри те, що рівень життя у Венесуелі залишає бажати кращого, а рівень злочинності - один з найвищих у світі, Уґо Чавес і після 14 років правління залишався популярним завдяки соціальним ініціативам.
Останні Новини світу | Новини європейської України| Додано: 2013-03-11| Інші останні новини | Коментарі. Залиш і ти свій коментар - хай світ знає твою думку(0)



Партія регіонів знищує українську історію, - вважають у "Свободі". 9 березня у Хмельницькому активісти обласної організації партії "Свобода" спалили прапор Партії регіонів біля пам'ятника Тарасу Шевченку.


Угода про асоціацію з Україною є одним з пріоритетів для ЄС. Навіть той факт, що події в Україні стають приводом для організації візиту президента Пета Кокса впродовж кількох годин з метою проведення переговорів з українською владою - вагоме тому підтвердження.



На минулих вихідних відбувся 20 тур української футбольної Прем'єр-ліги. Яких-небудь сенсацій у восьми поєдинках туру зафіксовано не було - всі фаворити здобули прогнозовані перемоги.


Чутки про створення двостороннього консорціуму з Росією, якому буде здана в оренду українська ГТС, а Україна у відповідь одержить зниження ціни на російський газ до 260 доларів за тисячу кубометрів, видаються достовірними.


ТОВ "Інтерплат", яка буде займатися технічною підтримкою впроваджуваних урядом касових апаратів з електронною контрольною стрічкою, належить партнерам по бізнесу міністра агрополітики Миколи Присяжнюка.



Жіноча збірна України з біатлону стала срібним призером в естафеті 4х6 км на восьмому етапі Кубка світу, який у неділю завершується у столиці зимової Олімпіади-2014 Сочі (Росія).



Женская сборная Украины по шахматам со счетом 3:1 победила в воскресенье соперниц из Грузии и укрепила лидерство за два тура до финиша командного чемпионата мира, который проходит в Астане (Казахстан).



В беседе с коллегами известная украинская журналист-телеведущая призналась, что выгодно купить домой пылесос Zelmer ей удалось благодаря интернет-магазину nadiyno.com.ua.



11 березня в Києві хмарно, вночі помірний, вдень невеликий сніг і мокрий сніг, уночі місцями налипання мокрого снігу, на дорогах ожеледь, вітер північно-східний, 7-12 м/с. Температура вночі й удень -1...-3 градуси.




У Німеччині активісти-екологи вимагають зупинити дев'ять атомних електростанцій. За їхніми даними, з кожним роком ризик аварій на АЕС зростає.




Король Іспанії Хуан Карлос I виписаний з лікарні, де шість днів тому йому зробили операцію по видаленню міжхребетної грижі в нижній частині спини.




У Сочі завершилася спринтерська гонка з біатлону, яка проходила в рамках етапу Кубка світу. Жоден з українців у цій гонці не потрапив у десятку найсильніших.



По информации Гидрометцентра Украины, в течение трех суток в Украине ухудшатся погодные условия.



Киевский зоопарк объявил поиск опекунов, которые могут предоставить средства для пищи и содержания животных.