Сб, 2024-04-20, 14:30
Головна Реєстрація RSS
Вітаю Вас, Гість
Новини минулих днів
«  Квітень 2024  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930
Весь Архів новин

« 1 2 ... 1844 1845 1846 1847 1848 ... 2322 2323 »


Після систематизації отриманих даних у 2004 році була видана книга «Дев'ять коментарів про комуністичну партію», яка сколихнула країни, де комуністичні партії залишаються при владі.
Останні Політичні новини | Новини європейської України| Додано: 2013-01-30| Інші останні новини | Коментарі. Залиш і ти свій коментар - хай світ знає твою думку(0)


В контексте нынешних довольно бессмысленных рассуждений о возможности создания межнациональной лиги стран СНГ можно ностальгически вспомнить сильнейшие клубы этих республик, выступавшие в чемпионате СССР.



Государственная налоговая служба попыталась выяснить у производителей кассовых аппаратов об их готовности предоставить торговым точкам обновленные регистраторы расчетных операций (РРО).




Прем'єр-міністр Австралії Джулія Гіллард несподівано рано оголосила про дату наступних виборів, які мають відбутися 14 вересня.



29-річна Кабаєва народила дівчинку в листопаді. За даними видання, Путін поселив Кабаєву з їхніми двома дітьми в своєму сочинському палаці "Бочаров Ручей".



Антимонопольний комітет України розбереться з питанням цін на залізничні перевезення на поїздах Hyundai, коли поїзди почнуть працювати чітко і без перебоїв.



 29 січня прем'єр-міністр Микола Азаров розповів представникам бізнесу про заходи щодо стимулювання економіки. Дискусія з ними підтвердила, що ситуація в економіці за 2012 погіршилася до рівня, близького до критичного.


В январе авансы бюджетникам задерживали даже на десять дней. А с октября могут вообще не платить. После праздников семьям педагогов и медиков пришлось поститься. Авансы, которые бюджетники получают в середине месяца, вовремя выплатили далеко не всем.



Сенат Конгресу США затвердив голову міжнародного комітету Джона Керрі на посаді держсекретаря.
За Керрі проголосували 94 сенатори, проти - троє. Колеги почали вітати Керрі ще в середині голосування

На презентации своей новой книги писатель похвастался журналистам, что купил принтер для печати фотографий HP по выгодной цене на сайте и теперь все свои фотографии сам печатает дома




Ельмар Брок: Ми мусимо констатувати, що перший заступник генпрокурора Кузьмін продовжує свою боротьбу з Юлією Тимошенко і накопичує безліч обвинувачень, які так само мало виправдані, як і всі попередні



Известный писатель во время презентации своей новой книги признался журналистам, что когда ему нужно купить кожаную куртку в Киеве, то чаще всего выручает сайт
http://vorteleather.com.ua

Торгівля людьми, примушування до зайняття проституцією, продаж наркотиків. Ці злочини приносять чималі прибутки мафії. За даними ООН, щороку організовані злочинні угруповання отримують доходів на 2,1 трильйони доларів США. Однак, чого варті ці кошти, коли їх не можна використовувати у легальному обігу?



Белорусскому бизнесмену, которому нужна была пневматика Украина помогла, а сели быть точнее - то украинский сайт ua-region.info, с помощью которого удалось договорится про взаимовыгодное сотрудничество с украинским бизнес-партнером

 

Лукашенко, сам колишній голова колгоспу, ніколи не любив бізнесменів. Він обзивав їх і "вошивими гнидами", і "шахраями".