Чт, 2024-03-28, 23:30
Головна Реєстрація RSS
Вітаю Вас, Гість
Новини минулих днів

« 1 2 ... 1929 1930 1931 1932 1933 ... 2320 2321 »



Захисники екс-міністра внутрішніх справ Юрія Луценка оскаржили дії Менської колонії щодо порушення вимог надання побачень і конфіденційності.
Останні Політичні новини | Новини європейської України| Додано: 2012-10-19| Інші останні новини | Коментарі. Залиш і ти свій коментар - хай світ знає твою думку(0)


Більшість європейських експертів вважає, що відносини між Україною та Європейським Союзом після парламентських виборів в Україні не зміняться, свідчать результати дослідження "Три сценарії розвитку відносин Україна-ЄС після виборів 2012 року" Інституту світової політики, презентованого в четвер у Києві.




У списки виборців на виборчій дільниці №121326 виборчого округу №25, що на території Червоногвардійського району Дніпропетровська, внесено 700 бездомних.


Не лише країни Східної Європи, Азії чи Африки потерпають від корупції. Явище набуло серйозних масштабів і в Італії, яку традиційно вважають благополучною країною. Втім,  якраз у сфері корупції в Італії не все гаразд.



Голова Інформаційного управління УПЦ КП архієпископ Євстратій (Зоря) закликав українців не продавати свій голос на виборах.



"Регіонал" Владислав Лук'янов перед виборами у своєму окрузі піариться на відкритті дитячих майданчиків, а також приміряв на себе образ Джеймса Бонда.



Одесити обігнали столичних багатіїв у купівлі дорогих іномарок та елітних автомобілів. У вересні частка проданих автомобілів класу "преміум" від загальної кількості транспортних засобів в Одесі становила 19%, тоді як у Києві – 17%.




Голландська актриса Сільвія Крістель, яка стала відомою завдяки головній ролі в фільмі "Еммануель", померла сьогодні, 18 жовтня, в рідному місті Утрехт у віці 60 років.



Лідер партії "УДАР" Віталій Кличко вважає, що про формування коаліції потрібно говорити після виборів, а не підписувати чергових декларацій та угод.



Єврокомісія наполягатиме на повній політичній реабілітації колишнього прем'єр-міністра України Юлії Тимошенко. Про це заявив президент Європейської Комісії Жозе Мануель Баррозу.




У ситуації міжнародної ізоляції, до якої за 7-10 років докотилася Бєларусь за президентства Лукашенка, Україна на чолі з Януковичем опинилася за один рік.



Канцлер Німеччини Ангела Меркель висловила свою солідарність із демократичною опозицією України та заявила про підтримку екс-прем’єра Юлії Тимошенко.



Віце-спікер парламенту, один з лідерів партії "Батьківщина" Микола Томенко заявив, що найсумніші прогнози про те, що "донецька" черкаська влада перетворить Черкащину на сумнозвісну Донеччину 80-90-х, підтвердилися.




19 жовтня в Києві хмарно із проясненнями, без опадів, вітер північний, 5-10 м/с. Температура повітря вночі +5...+7 градусів, удень +15...+17 градусів.



Біля резиденції прем'єр-міністра Великобританії Девіда Кемерона в Лондоні сталася бійка між вихованцями прем'єра і міністра фінансів Джорджа Осборна.